Word Dokmardeur
Steun Openbaar Carnaval
Pagina delen

Dokmardeurs

Wat fijn dat je het openbaar carnaval in Tilburg wenst te steunen! Een donateur heet in Kruikenstad een Dokmardeur. Maar hoe word je Dokmardeur van de Carnavalsstichting Tilburg? Het werkt heel eenvoudig.

Dokmardeur worden
Een Dokmardeur betaalt jaarlijks aan de Carnavalsstichting Tilburg een bijdrage van €27,50. Je krijgt jaarlijks na de zomer bericht met het verzoek je bijdrage over te maken.

Als je als Dokmardeur voor 31 oktober van het carnavalsjaar jouw bijdrage betaalt:
– krijg je het stadsembleem (toegangsbewijs Elf-elf) nog voor Elf-elf thuisgestuurd;
– krijg je de kans om je in te schrijven voor twee kaarten voor het Kruikenconcert;
– steun je de Carnavalsstichting en maak je alle mooie evenementen waarmee we Kruikenstad samen groen-oranje kleuren mede mogelijk!

Wacht dus niet langer en word nu Dokmardeur!

De Carnavalsstichting Tilburg wil de waardering voor de Dokmardeurs uiten door middel van het unieke Dokmardeursattribuut: een prachtige medaille. Dokmardeurs steunen hiermee op zeer zichtbare wijze het openbare carnaval. Ieder jaar ontvang je als Dokmardeur een nieuw (groen of oranje) jaarplaatje om aan je Dokmardeursketting te hangen. Hierdoor wordt deze ieder jaar fraaier. Voor iedere 11 jaar dat je als Dokmardeur het openbaar carnaval steunt, ontvang je een bijzonder gouden jubileumplaatje.