Word dokmardeur
Steun openbaar carnaval
Pagina delen

Dokmardeurs

Hoe word je ‘Dokmardeur van de Carnavalsstichting Tilburg’?

Een Dokmardeur betaalt jaarlijks aan Carnavalsstichting Tilburg een bijdrage van €27,50 om het openbaar carnaval in Kruikenstad weer mede mogelijk te maken.

Word nu Dokmardeur!

De Carnavalsstichting Tilburg wil de waardering voor de Dokmardeurs uiten door middel van het unieke Dokmardeursattribuut: een prachtige medaille. Hiermee kunnen Dokmardeurs op zeer zichtbare wijze hun steun aan het openbaar carnaval laten zien. Ieder jaar ontvangen de Dokmardeurs een nieuw (groen of oranje) jaarplaatje dat zij aan de ketting van dit attribuut kunnen hangen. Hierdoor wordt het Dokmardeursattribuut elk jaar fraaier. Voor iedere 11 jaar dat een Dokmardeur het openbaar carnaval steunt, ontvangt men een bijzonder gouden jubileumplaatje.

Dokmardeur ketting

Dokmardeur worden kan hier!

Naast dit prachtige attribuut krijgen Dokmardeurs vanwege hun steun aan het openbaar carnaval natuurlijk ook voorrang bij het aanschaffen van kaarten voor evenementen in Kruikenstad, waaronder het ontzettend populaire en altijd weer stijf uitverkochte Kruikenconcert.

Wilt u ook laten zien dat u het openbaar carnaval in Kruikenstad een heel warm hart toedraagt? Meld u dan nu snel aan als Dokmardeur, zodat wij kunnen zorgen dat u spoedig het prachtige Dokmardeursattribuut ontvangt.

Trots op Kruikenstad? Kleur dan de stad groen-oranje met één van de officiële attributen van Carnavalsstichting Tilburg. De welbekende groen-oranje sjaal is in de vrije verkoop.

Bedankt!
Openbaar carnaval wordt mede mogelijk gemaakt door
SMT Bouw & Vastgoed