CarnaWall 2023

  • Datum vrijdag 17 februari 2023
  • Begintijd 18:11 uur
  • Einddatum vrijdag 17 februari 2023
  • Locatie Spoorlaan, naast Natuurmuseum
Voeg evenement toe aan agenda

Creatief digitaal bureau LiveWall organiseert op vrijdag 17 februari voor de elfde keer CarnaWall; dé aftrap van carnaval in Kruikenstad en het ideale verlengstuk van de VrijMiBo.

 Het Tilburgse LiveWall organiseert al sinds de oprichting van het bedrijf een openbaar carnavalsfeest in de binnenstad van Kruikenstad. “Tradities zijn er om in ere te houden, en als écht Tilburgs bedrijf met een HQ in de binnenstad, slaan wij carnaval nooit over”, verteld Jerre Maas, Director of People & Culture.

Van officeparty naar openbaar feest

Waar CarnaWall ooit begon als kantoorfeest voor genodigden, is het uitgegroeid tot vaste waarde op carnavalsvrijdag. Achter het kantoor in de Stationsstraat maken verschillende artiesten hun opwachting en is iedereen welkom van 18:11u tot 00:11u. “We nodigen ook Tilburgse ondernemers, vrienden en collega’s graag uit om samen carnaval te starten”, vertelt Jerre.

Rattentaxi
“Als echte Kruiken produceren we jaarlijks ook een eigen carnavalsnummer, dat we lanceren tijdens carnaval”, vertelt Jerre. Dit jaar is dat ‘de Rattentaxi’, opvolger van de nummers ‘Hé Siri (doe men een bierie)’ en ‘De Slagboom’.

Praktische informatie

Er kunnen maximaal 500 carnavalsvierders meevieren tijdens CarnaWall, de toegang is gratis. De ingang is dit jaar, vanwege de werkzaamheden aan de Stationsstraat te vinden aan de Spoorlaan, naast het Natuurmuseum. Artiesten als de CarnaWallies, Bennie Bekend, CV de Kòljakkers, Zanger Bas, CV Moeilijk Straal van de Bizar Fraaie Kaart en DJ Paul S maken hun opwachting. Er worden eigen munten verkocht voor €2,50 en er zijn toiletten op locatie.

LiveWall

LiveWall combineert tech en creativiteit, bijvoorbeeld met online ervaringen, creatieve concepten, innovatieve producten, spraakmakende campagnes en slimme apps voor internationale merken. LiveWall werkt o.a. voor McDonalds, Achmea, Coca Cola en Warner Music.