Kroegendwèèltocht 2019

Datum
Begintijd 19:00 uur
Einddatum
Eindtijd 02:00 uur
Locatie Alle Kruikenkroegen
Entreeprijs Gratis: Haal je Kruikenstropdas!

Voeg evenement toe aan agenda

Kroegendwèèltocht 2019

Wie carnaval zegt, denkt aan dweiltochten. Hossend en zingend van kroeg naar kroeg. Overal proeven van de sfeer en van (alcoholische) versnaperingen. De Kroegendwèèltocht biedt je hiervoor een perfecte gelegenheid! En het mooiste; deelname is geheel gratis.

Stropdas

Het symbool van de kroegendweiltocht is de stropdas en die je op deze avond ook één verdienen! Dit symbool van doorzettingsvermogen behaal je door een ‘papieren’ stropdas bij deelnemende Kruikenkroegen te vragen en vervolgens bij elf verschillende kroegen een stempel te halen. Heb jij een volle kaart? Wissel je papieren stropdas dan bij de muntenverkoop in voor een kleine stropdas voor op je kiel!

Start van carnaval

Na de start van carnaval tijdens de Groen-Oranje Vrijmibo, barst het feest echt los. Vanaf 20:00 uur verandert een hossende en feestende menigte Kruikenstad in een waar carnavalswalhalla. Carnavalsliefhebbers van heinde en verre laten zien hoe zij het motto van 2019, ‘Ongelooge waor, 55 jaor!?’ (Echt waar, 55 jaar!?), vormgeven. De deelnemende Kruikenkroegen hebben hun onderkomens een carnavaleske metamorfose gegeven en trappen carnaval in stijl af. Deze vrijdagavond wil je niet missen!

Ben jij erbij? Nodig je vrienden uit via Facebook!

Andere evenementen: