Kruikenviering 2018

Datum
Begintijd 12:30 uur
Einddatum
Eindtijd 14:00 uur
Locatie Sint Jozefkerk
Adres Heuvelring 122
Entreeprijs 6,00 euro
Voorverkoop http://www.kruikenstadkaarten.nl/

Voeg evenement toe aan agenda

Kruikenviering 2018

Met carnaval in de kerk? Dacht het wel! Als echte carnavalsvierder kun je niet ontbreken bij de Kruikenviering. Een viering met een hoog carnavalesk gehalte, muziek en humor. Of je nu gelooft of niet, deze luchtige sfeer wil je proeven. Bovendien ben je niet de enige want kaarten zijn steevast uitverkocht.

Koop hier je kaarten

Oorsprong

Carnaval kent zijn oorsprong in het katholieke geloof. Daarom worden tijdens de Kruikenviering op ludieke wijze carnaval en traditie bijeen gebracht. Met een nieuwe voorganger en een nieuwe gastspreker, maar met de vertrouwde carnavalsmuziek en open sfeer; alle ingrediënten voor een wonderlijke Kruikenviering zijn aanwezig. Met Marc Meeuwis van Citymarketing Tilburg heeft de Kruikenviering een gastspreker van formaat binnen gehaald. Naast broer van Guus, is hij namelijk ook degene die Tilburg aan de buitenwereld kan verkopen als geen ander! Het gemengde popkoor AkoorT uit Kruikenstad zorgt voor de muzikale omlijsting. Dat belooft een topsfeer te worden!

Verzeker je van toegang en koop nu je kaartje voor 6 euro op Kruikenstadkaarten. Wacht niet te lang, want op=op en de Kruikenviering is altijd vol.
Fysieke kaarten worden dit jaar alleen verkocht tijdens Waogeslouwe op zondag 14 januari 2018.

 

Andere evenementen: