Waogeslouwe 2018-2019

Datum
Begintijd 12:00 uur

Voeg evenement toe aan agenda

Op zondag 3 februari aanstaande is het jaarlijkse Waogeslouwe in de bouwhal van de Carnavalsstichting Tilburg. Traditiegetrouw staan alle bouwers klaar om belangstellenden vol trots hun vorderingen van de bouw van de Carnavalswagens te laten zien. De bouwhal van Kruikenstad, gelegen aan de Ledeboerstraat 5, is van 12.00 tot 18.30 uur geopend. Toegang is gratis.

Tijdens het Waogeslouwe geven de bouwers rondleidingen langs de nog in aanbouw zijnde Carnavalswagens. Bezoekers kunnen onder het genot van een drankje en hapje hun hart ophalen aan de geur van papier-maché en polyester, de basis ingrediënten voor een succesvolle Carnavalswagen. De kleine Kruikjes kunnen knutselen in het Tjeukehok, zich laten schminken en net als vorig jaar is er weer een kinderplein waar ze van hartelust kunnen springen op een springkussen.

Gedurende de dag zijn er optredens van Bart Schuermans, Duo Knotsgek, CV De Jassen en Johnny Purple. Diverse kapellen en Prins Etienne d’n Irste met zijn gevolg maken de middag compleet.

Andere evenementen: