Club van 111

De Club van 111 is een bijzonder gewaardeerd gezelschap binnen de Carnavalsstichting Tilburg, en biedt een podium aan betrokken Kruiken en Kruikinnen om het openbaar carnaval in Kuirkenstad toegankelijk te maken én houden. De Club van 111 biedt hun leden daarnaast een gezellig programma en mooie aanbiedingen voor evenementen!

Wat biedt de Club van 111?

De Club van 111 biedt leden een vrolijk en veelzijdig netwerk vûr- en tijdens het carnaval. Zo hebben leden de mogelijkheid om kaarten te bestellen voor het Twidde Kruikenconcert (woensdag) en de dinershow die voorafgaand aan het concert in Concertzaal Tilburg plaatsvindt. Op carnavalszaterdag organiseert de Club van 111 een Walking & Sitting Dinershow op het Piusplein en tot slot kunnen de gewaardeerde leden kaarten voor de Kruikenviering reserveren.

Lidmaatschap

De Club van 111 ondersteunt het openbaar carnaval al jaren in Kruikenstad. De kosten voor het lidmaatschap zijn € 111,11 per jaar (exclusief de kosten voor evenementen en bijeenkomsten). De leden ontvangen het stadsembleem voor Efl-elf wat tevens dient als toegangsbewijs bij de presentatie van de nieuwe stadsprins op 11-11. Inmiddels heeft het ledenaantal de 170 gepasseerd en streven we ernaar om 222 leden in 2018 te verwelkomen in onze Club van 111. Daarmee ondersteunen we het openbaar carnaval op een fantastische wijze en maken we het openbaar carnaval voor een breed publiek toegankelijk.

Meer informatie

Wil je je graag aansluiten bij de Club van 111 of dit jaar gewoon weer onderdeel maken van dit illustere gezelschap, klik dan HIER voor meer informatie. Met je lidmaatschap ondersteun je het openbaar carnaval en kun je profiteren van de talloze aanbiedingen. Wil je liever direct contact met één van de Raddraaiers? Mail dan naar clubvan111@kruikenstad.nl.