Fondsenwerving

Commissie

Deze commissie is druk met het werven van sponsoren en het binnen halen van de benodigde fondsen. De organisatie van 24 openbare evenementen voor en tijdens carnaval kent een aanzienlijk kostenplaatje. De Commissie Fondsenwerving onderhoudt de contacten met sponsoren uit het bedrijfsleven, de zogenaamde; Stuperèrs, Scheutige Afschieters, Kruikenkroegen, donateurs en de Gemeente Tilburg. De commissie verzorgt de samenwerkingsovereenkomsten en de kaartverstrekking van alle evenementen met de sponsoren. Denk hierbij aan: het VIP-diner en Twidde Kruikenconcert, het Leuterconcours, het Prinsebal, het Blèrconcours en de Kruikenviering.

De Carnavalsstichting kent diverse niveaus waarop bedrijven/organisaties hun naam kunnen verbinden aan het openbaar carnaval in Kruikenstad. Deze niveaus zijn te vinden op de speciale sponsorpagina van deze website. Hier zijn ook alle bestaande sponsoren te vinden en de sponsorbrochures.

Indien uw bedrijf geïnteresseerd is in het sponsorschap dan komen wij graag met u in contact. In een persoonlijk gesprek lichten we u de mogelijkheden toe. Hierbij streven wij naar maatwerk waardoor uw bedrijf zoveel als mogelijk toegevoegde waarde kan halen uit het sponsorschap. Uw interesse kunt u via de website laten weten.

Informatie kunt u altijd opvragen via fondsenwerving@kruikenstad.nl of een van de overige onderstaande commissieleden.