Dokmardeursmogelijkheden

Wat leuk dat je Dokmardeur wilt worden!
Dokmardeurs zijn onmisbaar voor Carnavalsstichting Tilburg. Ben je nog geen Dokmardeur, maar wil je dit wel worden? Kijk dan op de aanmeldpagina. Mede namens alle vrijwilligers van de Carnavalsstichting Tilburg, alle verenigingen en orkesten en alle Kruiken en Kruikinnen: hartelijk bedankt!

Dokmardeur wordt je al voor € 33 per jaar!
Als nieuwe Dokmardeur ontvang je de officiële Dokmardeursketting. De daarop volgende jaren ontvang je het Dokmardeurskruikje met jaartal om aan de ketting te bevestigen. Daarnaast ontvang je elk jaar het stadsembleem, met daarop het carnavalsmotto van dat jaar. De commissie Dokmardeur organiseert elk jaar verschillende mooie activiteiten, speciaal voor Dokmardeurs.

Dokmardeur Zilver en Goud
Wil je een nog grotere bijdrage aan carnaval in Kruikenstad leveren, dan is er ook de mogelijkheid om Dokmardeur Zilver (voor €111 per jaar) of Dokmardeur Goud (voor €222 per jaar) te worden. Als dank ontvang je als Dokmardeur Zilver één kaart voor het Kruikenconcert en als Dokmardeur Goud zelfs twee kaarten voor het Kruikenconcert.

Kinder Dokmardeurs
Jonge Carnavallers  (tot 18 jaar) kunnen Kinder Dokrmardeur  worden voor slechts € 11 per jaar!

Ook Kinder Dokmardeurs ontvangen de officiële Dokmardeursketting, met daarna jaarlijks het Dokmardeurskruikje met jaartal. Natuurlijk krijgen zij ook het stadsembleem. Wordt carnaval met de paplepel ingegoten? Word dan Kinder Dokmardeur!

Word Dokmardeur!