Dokmardeursmogelijkheden

De Carnavalsstichting Tilburg biedt drie soorten Dokmardeursopties aan. Daarnaast kan iedereen onder de 18 jaar Kinder Dokmardeur worden.

Helaas hebben we als Carnavalsstichting Tilburg het moeilijke besluit moeten nemen om dit carnavalsseizoen in verband met de coronapandemie geen openbare evenementen te organiseren. Dit heeft ook gevolgen voor de voordelen die verbonden zijn aan het Dokmardeurschap. Binnenkort ontvangen alle Dokmardeurs hier een uitgebreide e-mail over met alle relevante informatie. Overige vragen mogen gericht worden aan [email protected].

Dokmardeurs zijn onmisbaar voor Carnavalsstichting Tilburg. Ben je nog geen Dokmardeur, maar wil je dit wel worden? Kijk dan op de aanmeldpagina. Mede namens alle vrijwilligers van de Carnavalsstichting Tilburg, alle verenigingen en orkesten en alle Kruiken en Kruikinnen: hartelijk bedankt!

De keuzes

  • Goud: € 222 per jaar
  • Zilver: € 111 per jaar
  • Brons: € 33 per jaar

Als nieuwe Dokmardeur ontvang je de officiële Dokmardeursketting. De daarop volgende jaren ontvang je het Dokmardeurskruikje met jaartal om aan de ketting te bevestigen. Ieder jaar ontvang je ook de mottopin.

  • Kinderdokmardeur: € 11 per jaar.

Mogelijk voor kinderen tot 18 jaar. Nieuwe Kinder Dokmardeurs ontvangen de officiële Dokmardeursketting én de coole groen-oranje kindermuts. Ook Kinder Dokmardeurs ontvangen de daarop volgende jaren het Dokmardeurskruikje met jaartal om aan de ketting te bevestigen.