Kènderstoet

dinsdag 5 maart vanaf 13:30 uur, binnenstad Tilburg

 

Op dinsdag 5 maart 2019 komt carnaval echt tot leven voor alle kinderen van Kruikenstad: de Kènderstoet trekt door de stad!

De grote aftrap vindt plaats met de jaarlijkse ballonnenwedstrijd. Let op, want net als vorig jaar is dit op het Radiopleintje aan de Oude Markt. Vanaf dat punt  loopt Tjeuke vervolgens met alle verklede kids en zijn vriendjes door de binnenstad. Er klinkt overal carnavalsmuziek, er is veel publiek en Prins Etienne en zijn Gevolg zijn er natuurlijk bij. Doe jij ook mee? Dat kan “alleenig”, “meej z’n tweej” of met een groep(je). Bijvoorbeeld als team waarmee je sport, danst of met een groepje vrienden of vriendinnen waar je mee optrekt.

Let op! Het is alleen nog mogelijk je Allêenig of Meej z’n tweeje aan te melden voor de Kènderstoet.


Kans op superprijzen!

Wist je dat meelopen met de Kènderstoet niet alleen supergezellig is, maar dat je ook kans maakt op mooie prijzen? In elke categorie worden maar liefst drie winnaars gekozen die kans maken op schitterende wisselbekers én keileuke uitjes.

Happy Ouder

Op de Heuvel zal de officiële prijsuitreiking gehouden worden. Hier kun je gezellig met je ouders, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes verder feesten bij het Happy Ouder feest.

Reglement voor de Kènderstoet

Wij zetten ons in voor een gezellige én veilige Kènderstoet. Om dat te kunnen doen vragen we alle deelnemers zich aan het reglement te houden.

Bewaren

Bewaren