Kènderstoet

Op dinsdag 13 februari 2018 komt carnaval echt tot leven voor alle kinderen van Kruikenstad: de Kènderstoet trekt door de stad!

Vanaf het Willemsplein loopt Tjeuke met alle verklede kids naar de Heuvel. Niet in één rechte lijn natuurlijk, maar via een supergezellige route. We starten met de jaarlijkse ballonnenwedstrijd, er klinkt overal carnavalsmuziek, er is veel publiek en je ontmoet dé Prins van Kruikenstad, Tjeuke én Kingo en Bucky. Jij doet toch ook mee?

kenderstoet_6
Win jij die beker?
Wist je dat meelopen met de Kènderstoet niet alleen supergezellig is, maar dat je ook kans maakt op mooie prijzen? In elke categorie worden maar liefst drie winnaars gekozen die kans maken op schitterende wisselbekers én keileuke uitjes.

Voor papa en mama
Bij aankomst op de Heuvel start het Happy-Ouder event, met superveel leuke activiteiten en muziek. Want we weten allemaal: als de kinderen happy zijn, zijn de ouders dat natuurlijk ook…

kenderstoet_5
kenderstoet_4
kenderstoet_7
Prijsuitreiking
Op de Heuvel zal de officiële prijsuitreiking gehouden worden. Daarna kun je gezellig met je ouders, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes verder feesten op vele locaties in het centrum van Kruikenstad. Ga bijvoorbeeld naar de springkussens op het ‘Dreumesfist’ of dansen op muziek van leuke artiesten tijdens het ‘Boeliekroeliefist’.

Bekijk hier het filmpje van de Kènderstoet van het jeugdjournaal uit 2010.

Bewaren

Bewaren