Aanmelden nieuwsbrief
Inschrijven Klèpkraant

Kleurplaatwedstrijd

Teken-, Kleur-, en Plakwedstrijd 2018 Zot zo Meuge?

Elk jaar doen ongeveer 13.000 basisschoolkinderen mee met de Teken-, Kleur- en Plakwedstrijd van de Carnavalsstichting Tilburg. Wat is er leuker dan lekker met jouw klas aan de slag te gaan met een kleurplaat van Tjeuke en zijn vriendjes? Zot zo Meuge? Jazeker! Laat je gaan, alles mag; verven, plakken, glitters, propjes lijmen. Hoe kleurrijker, hoe beter.

Prijzen
Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen, zoals gezellige, lekkere en/of sportieve uitjes met je groep. De groepen met de mooiste creaties maken zelfs kans op een bezoek van de enige echte Prins van Kruikenstad en zijn Gevolg. Gezellig hoor, als de Prins met zijn Raad van Elf en zijn eigen Hofkapel bij jou op school komt hossen

Inschrijven
Doet jouw schoolklas (groep?) ook mee? Schrijf je samen met je juf of meneer in. (Meedoen kan alleen per groep).

Bestellen
Om de kleurplaten te bestellen, klik je hier. Plaats je bestelling uiterlijk 8 december 2017. We bezorgen de kleurplaten dan vlak vóór de kerstvakantie op jouw school.

Beoordeling
In de laatste week voor carnaval komt een deskundige jury bijeen om de kleurplaten te beoordelen en de winnende scholen en groep te kiezen. Deze krijgen een brief met vermelding van de gewonnen prijs. Scholen waar de Prins met zijn Gevolg langskomt worden kort na de jurering telefonisch benaderd.

Inleveren
Natuurlijk moeten de kleurplaten op tijd ingeleverd worden voor jurering. Dit kan tot en met 1 februari tussen 09.00 – 17.00 uur aan de IJzerstraat 23 bij Tilburg.com (grenzend aan het Pieter Vreedeplein

Nog niet uit geknutseld? Download de steek en knip en plak deze thuis in elkaar: De steek

Voor de allergrootste knutselaars staan onderaan de pagina nog andere kleurplaten. Veel plezier!

kleurplaat2017a3kleurplaat-2015bert-erniecarnavalclowngoofycarnaval2fanfaredonald-duck

Pagina delen