Kleurplaatwedstrijd

Teken-, Kleur-, en Plakwedstrijd 2018 Zot zo Meuge?

Zot zo Meuge? Jazeker! Want voor de Teken-, Kleur- en Plakwedstrijd mag je je helemaal laten gaan. Verven, plakken, glitters, propjes lijmen… Hoe kleurrijker, hoe beter! Elk jaar doen er al zo’n 13.000 kinderen mee, en we hopen dat jouw klas daar dit jaar ook bij hoort. Want wat is er leuker dan lekker met je klas aan de slag te gaan met een kleurplaat van Tjeuke en zijn vriendjes?

Win leuke prijzen
Bij een wedstrijd horen nu eenmaal leuke prijzen: gezellige, lekkere of sportieve uitjes met je hele klas! De allermooiste creaties maken zelfs kans op een bezoek van de enige echte Prins van Kruikenstad en zijn Gevolg. Dat wordt lekker hossen!

Jij doet toch ook mee?
Schrijf je nu dus meteen in! Meedoen kan alleen per schoolklas, dus doe dat wel even samen met je juf of meneer. Als we jullie aanmelding uiterlijk 8 december 2017 binnen hebben, bezorgen we de kleurplaten vlak vóór de kerstvakantie op jouw school. We bieden ook een mogelijkheid aan scholen om de kleurplaten zelf op te halen aan de IJzerstraat 23A.

Lever de kleurplaat op tijd in
Om mee te dingen naar al die mooie prijzen, moeten de kleurplaten uiterlijk 1 februari ingeleverd zijn. Dat kan tijdens kantooruren bij Tilburg.com aan de IJzerstraat 23A. De deskundige jury komt vervolgens bijeen om alle creaties te beoordelen en de winnende scholen en klas te kiezen. Deze krijgen een brief met vermelding van de gewonnen prijs. Scholen waar de Prins met zijn Gevolg langskomt worden kort na de jurering telefonisch benaderd.

Vragen?
Voor vragen over het ophalen of inleveren van de kleurplaten, bel of mail met Tilburg.com
• telefoon: 013 507 64 89 • e-mail: info@tilburg.com
Voor vragen over de wedstrijd, mail met scholen@kruikenstad.nl.

Nog niet uit geknutseld?

  • Download de steek van de Prins en knip en plak deze thuis in elkaar.
  • Voor de allergrootste knutselaars staan hieronder nog meer kleurplaten. Veel plezier!
2017

2017

2016

Tjeuke in de optocht

 

Ouder:

kleurplaat-2015

Bewaren

Bewaren