Aanmelden nieuwsbrief
Inschrijven Klèpkraant

Kleurplaatwedstrijd

Teken-, kleur- en plakwedstrijd 2017: Goed ingezipt is half geschoore!

Laat zien hoe creatief jij bent met potloden, stiften, stofjes, glitters en plakkers en kom op een leuke manier in aanraking met het carnaval in Kruikenstad. De teken-, kleur- en plakwedstrijd is hier een uitgelezen mogelijkheid voor.

Hoe doede dè?
Je kunt je alleen als klas aanmelden. Vorig jaar deden meer dan 25 scholen mee, maar er is altijd ruimte voor meer deelnemers! Dus wil je meedoen met je klas? Bestel dan met je juf of meester de kleurplaat. Dit kan tot en met 15 januari 2017.

Beoordeling
In de laatste week voor carnaval komt de deskundige jury bijeen om de kleurplaten te beoordelen en de winnende scholen te kiezen. Deze krijgen een brief met vermelding van de gewonnen prijs. Scholen waar de Prins langskomt worden kort na de jurering telefonisch benaderd.

Inleveren
Wint jouw klas, dan maak je kans om op carnavalsvrijdag een bezoek te krijgen van de Prins van Kruikenstad met zijn Gevolg. Natuurlijk moeten de kleurplaten op tijd ingeleverd worden voor de jury. Dit kan tot en met 15 februari tussen 09.00 – 17.00 aan de IJzerstraat 23 bij Tilburg.com (grenzend aan het Pieter Vreedeplein). Er zijn geen individuele prijzen te winnen.

Nog niet uit geknutseld? Download de steek en knip en plak deze thuis in elkaar: De steek

We hebben nog oude kleurplaten hieronder geplaatst. Veel plezier!

kleurplaat2017a3kleurplaat-2015bert-erniecarnavalclowngoofycarnaval2fanfaredonald-duck

Pagina delen