Kleurplaatwedstrijd

Voor de Teken-, Kleur- en Plakwedstrijd mag je je helemaal laten gaan. Verven, plakken, glitters, propjes lijmen… Hoe kleurrijker, hoe beter! Elk jaar doen er al zo’n 13.000 kinderen mee, en we hopen dat jouw klas daar dit jaar ook bij hoort. Want wat is er leuker dan lekker met je klas aan de slag te gaan met een kleurplaat van Tjeuke en zijn vriendjes?

Teken- Kleur- en Plakwedstrijd

De Prins bij jou op school?

Het is niet alleen leuk, maar je maakt met je klas ook nog eens kans op fantastische prijzen. De winnaars maken zelfs kans op een bezoek van de Prins van Kruikenstad! Samen met de Raad van Elf, de Hofkapel en natuurlijk Tjeuke komt de Prins de prijs persoonlijk overhandigen tijdens jullie carnavalsviering.

Meedoen aan de Teken- Kleur- en Plakwedstrijd

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor de Teken-, Kleur- en Plakwedstrijd 2019.

Teken- Kleur- en Plakwedstrijd-2

Jury

In de laatste week voor carnaval komt een deskundige jury bijeen om de kleurplaten te beoordelen en de winnende scholen te kiezen. Deze krijgen een brief met vermelding van de gewonnen prijs. Scholen waar de Prins met zijn Gevolg langskomt worden kort na de jurering telefonisch benaderd.

Inleveren

Het is niet meer mogelijk de kunstwerken in te leveren voor de Teken- Kleur- en Plakwedstrijd van 2019. De winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Nog niet uit geknutseld?

  • Download de steek van de Prins en knip en plak deze thuis in elkaar.

Kleurplaat

Bewaren

Bewaren