Aanmelden nieuwsbrief
Inschrijven Klèpkraant

Ontwerp het embleem bij het motto ‘Zot zo meuge?’

Gepubliceerd op woensdag 1 maart 2017

Ontwerp het embleem bij het motto ‘Zot zo meuge?’

Tijdens Et Sebiet, de traditionele afsluiting van carnaval op de dinsdagavond, heeft Prins Robèrt d’n Irste het motto voor het nieuwe carnavalsjaar bekend gemaakt. Het motto voor carnaval 2018 luidt: ‘Zot zo meuge?’

De uitleg die we hierbij geven: de vraag staat voor de uitdrukking ‘Is ‘t goed zo?’ of ‘Mag ‘t zo?’ Deze vraag past bij carnaval. Carnaval is immers het jaarlijkse feest waarbij bijna alles mag. Je kunt je anders kleden en anders doen, lekker uit je dak gaan, je met vrienden storten in het feestgedruis! Hou je dus vooral niet in bij carnaval 2018!

Bij het motto hoort het stadsembleem dat alle Kruiken en Kruikinnen gedurende het carnavalsseizoen met trots dragen. Jij hebt de unieke mogelijkheid om dit embleem van Kruikenstad te ontwerpen. Geef jij carnaval in Kruikenstad vorm?

De motto’s en emblemen van Kruikenstad van de afgelopen tientallen jaren kun je ter inspiratie HIER terugvinden op de website.

Ben jij creatief, heb je een groen-oranje hart en wil jij aan de slag om het nieuwe motto visueel uit te dragen? Dan daagt Carnavalsstichting Tilburg je uit om deel te nemen aan de officiële ontwerpwedstrijd.

Waar moet het nieuwe embleem aan voldoen?

  • Formaat ontwerpvak: 10 cm x 8 cm met afgeronde hoeken
  • Plat/vlak ontwerp zonder verhogende elementen
  • Letterlijke vermelding van: Kruikenstad 2018
  • Letterlijke vermelding van: …Motto 2018….
  • Draagbaar aan groen-oranje koordje
  • Visualisatie van het motto

Inzenden kan tot 9 april 2017!

Afgelopen jaar organiseerde de Carnavalsstichting Tilburg voor het eerst in de geschiedenis een ontwerpwedstrijd voor het nieuwe stadsembleem. Vanwege het grote aantal inzendingen was het een geslaagde eerste editie! We nodigen ontwerpers daarom ook dit jaar uit met het motto aan de slag te gaan. Tot zondag 9 april 2017 kunnen ontwerpers hun ontwerp inzenden via het mailadres protocol@kruikenstad.nl . Een jury buigt zich over de ingezonden ideeën en kiest uit alle inzendingen het stadsembleem voor 2018.

Duizenden Kruiken en Kruikinnen dragen jouw embleem!

Als belangrijkste prijs biedt de Carnavalsstichting Tilburg jou eeuwige roem en naamsbekendheid. Het nieuwe stadsembleem wordt in een oplage van enkele duizenden gemaakt en met trots gedragen door Kruiken en Kruikinnen voorafgaand en tijdens carnaval 2018. Vanwege jarenlange traditie is het embleem een gewild collectorsitem. Het symbool is terug te vinden op de website en alle andere (sponsor)uitingen van Carnavalsstichting Tilburg. Naast deze eer ontvang je als winnaar een VIP-behandeling op Elf-elf en ontvang je een mooi aandenken van het winnende embleem tijdens een officieel moment. We hopen opnieuw op veel creatieve inzendingen en zijn benieuwd naar jouw enthousiaste en creatieve inbreng!

Succes!

Anderen lazen ook:

Dokmardeurs, ze zitten ook overal!
11 x Kostuumvoorspelling voor carnaval 2018
Pagina delen