Sponsormogelijkheden

Om de organisatie van het openbare carnaval in Tilburg ieder jaar weer rond te krijgen worden we onder andere ondersteund door het laagdrempelige zakelijke Kruikennetwerk. Bekijk op ons sponsorplatform wie er momenteel al bijdraagt aan carnaval in Kruikenstad! Mogen we jouw bedrijf daar dit jaar aan toevoegen?

• In één oogopslag de mogelijkheden op een rij of nog aan het oriënteren? Bekijk dan onze leaflet.
• Op zoek naar aanvullende en meer uitgebreide informatie over de verschillende sponsorpakketten? Download dan hier de brochure

Samen groen-oranje: nog meer sponsormogelijkheden

• De Tilburgse horeca is onlosmakelijk verbonden met carnaval in Kruikenstad! Draag het groen-oranje gevoel uit en meld je aan als Kruikenkroeg of -zaok.
• Retailer of winkelier? Voeg je dan bij het Kruikennetwerk als Kruikenwinkel. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus bekijk snel de voorwaarden en mogelijkheden.

Alle ogen op jouw bedrijf gericht? Kruikenstad biedt nòg meer zichtbaarheid!

• Sluit met je bakfiets of bedrijfsauto aan in de Reclame-optocht, en versier de ruim honderdduizend bezoekers van d’n Opstoet. Neem rechtstreeks contact op via onderstaand formulier, bekijk het filmpje hieronder of lees  meer in de speciale  brochure.
• In het hart van Kruikenstad staat gedurende carnaval een speciale videowall tot uw beschikking. Van logovertoning tot een animatie, zichtbaar voor alle Kruiken en Kruikinnen! Al mogelijk vanaf € 150! Bekijk snel alle mogelijkheden.

Via onderstaand contactformulier kun je meer informatie opvragen of je rechtstreeks aanmelden als sponsor van Kruikenstad.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.