Sponsormogelijkheden


Sponsorbrochures

De sponsormogelijkheden van de Carnavalsstichting Tilburg zijn in enkele brochures op een rij gezet. De brochures zijn hieronder te downloaden. Op het sponsorenplatform op deze website is te zien welke bedrijven en organisaties op dit moment al het openbaar carnaval in Kruikenstad ondersteunen. Via het contactformulier kun je meer informatie opvragen of je aanmelden als sponsor.

Brochure Scheutige Afschieter Goud Zilver Brons incl. Pluspakketten
Brochure Scheutige Afschieter Plèstik
Brochure Kruikenkroegen en Kruikenzaoken

De reclame-optocht door Kruikenstad; een unieke kans om uw bedrijf op een ludiek wijze te presenteren.

Het hoogtepunt van Carnaval in Kruikenstad is d’n Opstoet op carnavalszondag! Ruim 100 deelnemers, samen zo’n 1500 Tilburgers, laten hun mooiste en meest carnavaleske wagens en creaties aan Kruiken- stad zien. Ruim honderdduizend bezoekers vergapen zich jaarlijks aan dit kleurrijke spektakel.

D’n Opstoet wordt uitgebreid gecoverd in diverse media. Zo wordt deze live en in zijn geheel op Omroep Brabant uitgezonden (ongeveer één miljoen kijkers) en het Brabants Dagblad besteedt in beeld en woord veel ruimte aan dit evenement. D’n Opstoet wordt aankomend jaar gehouden op zondag 11 februari 2018. Sponsoren van de reclame-opstoet kunnen op carnavaleske wijze deelnemen aan die vooraf gaat aan de echte Opstoet. Een unieke kans om uw bedrijf op ludieke wijze te presenteren en de naamsbekendheid te vergroten.

Meer informatie? Mail naar fondsenwerving@kruikenstad.nl . U kunt ook het formulier hieronder invullen. De Commissie Fondsenwerving neemt dan contact met u op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.