Mutsaerts Verzekeringen & Pensioenen

Als toonaangevend adviseur en verzekeringsmakelaar biedt Mutsaerts totaaladvies op het gebied van schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen. Onze klanten variëren van vrije beroepsbeoefenaren tot het professionele MKB. In ons advies zoeken wij altijd naar de balans tussen risico’s verminderen, zelf dragen of afdekken met slimme verzekeringsproducten.

Met 80 medewerkers kiezen wij voor kwaliteit en persoonlijke service. En dat wordt gewaardeerd. Al ruim 15 jaar maken wij een aanzienlijke autonome groei door. Met een hecht team blijven wij ook de komende jaren hierin investeren.

Mutsaerts is opgericht in 1926 en is uitgegroeid van een adviseur voor de Tilburgse industrie tot een landelijk opererende speler. In 2018 heeft de derde generatie Mutsaerts het bedrijf verlaten en hebben we de succesvolle koers voortgezet.

Medio 2021 kondigden VLC & Partners en Mutsaerts aan samen verder te gaan. Beide bedrijven versterken hiermee de positie op de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, zorg- en verzuim, pensioen en private insurance. Door het samengaan is een organisatie ontstaan met ruim 450 professionals in meerdere labels. De fusie betekent dat de twee bedrijven, beide specialist in de verzekeringsmarkt en van oorsprong familiebedrijven, invulling gaan geven aan de gezamenlijke groeiambitie in zowel het MKB als de grootzakelijke markt.

Door onze krachten te bundelen kunnen we sneller en slimmer innoveren. We gaan voor uitstekende klantprocessen en het ontwikkelen van maatwerk producten. Ook zorgt de samenwerking voor een verdere versterking van onze inkoopkracht en toegang tot verzekeraars.

Wil je kennismaken of meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Freek Verhaaf, account manager en lid van het management team.