Opleidingsbedrijf Bouwmensen Tilburg

In de bouw moet je je koppie gebruiken. Bij het lezen van tekeningen bijvoorbeeld, bij het plannen maar ook bij de uitvoering uiteraard. De bouw heeft goed opgeleide vaklui hard nodig en voor wie meer wil zijn er genoeg mogelijkheden om hogerop te komen. Doordenkers en carrièreplanners pakken door bij Bouwmensen.

In samenwerking met het ROC verzorgt het opleidingsbedrijf praktijkopleidingen voor beroepen zoals timmerman en metselaar op verschillende niveaus. Bouwmensen is je werkgever en je verdient een salaris terwijl je het vak leert. Kijk, dat is werken en verdienen tegelijkertijd.

Vind jij het fijn om aan te pakken, om lekker in de buitenlucht te werken, om echt resultaat te zien na een dag werken en tegelijkertijd je hoofd erbij te houden… kies dan voor een praktische opleiding van Bouwmensen. In de bouw kun jij namelijk het verschil maken!

Kom gerust bij ons langs om een kijkje te nemen of surf naar www.bouwmensen.nl. Dat mag voor of na je hebt genoten van het carnaval in ons eigen Kruikenstadje.

Het team van Bouwmensen Tilburg wenst alle Kruikenzeikers, in de bouw of daarbuiten, een keileuke carnaval!