Aanvraag informatie
Geef je gegevens door en leg contact met de Club van 111!

Club van 111

Stuperèrs

Club van 111

Tilburg

De Club van 111 is een bijzonder gewaardeerd gezelschap binnen de Carnavalsstichting Tilburg, en biedt een podium aan betrokken Kruiken en Kruikinnen om het openbaar carnaval in Kuirkenstad toegankelijk te maken én houden. De Club van 111 biedt hun leden daarnaast een gezellig programma en mooie aanbiedingen voor evenementen!

club van 111 logo

Wat biedt de Club van 111?

De Club van 111 biedt leden een vrolijk en veelzijdig netwerk vûr- en tijdens het carnaval. Leden kunnen max. 2 kaarten reserveren voor het Twidde Kruikenconcert. Een jaarlijks terugkerend spektakel is het diner voorafgaande aan het Twidde Kruikenconcert in Theaters Tilburg. Traditioneel wordt er op carnavalszaterdag de Club van 111 brunch georganiseerd. Tot slot kunnen onze gewaardeerde leden kaarten voor de Kruikenviering op carnavalsmaandag reserveren.

Service leveren

De Club van 111 biedt leden een stevig netwerk en verzorgt de volgende vier servicetaken:
1. Het regelen van kaarten voor het Twidde Kruikenconcert;
2. Het verzorgen van een diner voorafgaande aan het Twidde Kruikenconcert;
3. Het organiseren van de traditionele Club van 111 brunch op de carnavalszaterdag;
4. Het regelen van kaarten voor de Kruikenviering op carnavalsmaandag.

Lidmaatschap

De Club van 111 ondersteunt het openbaar carnaval al jaren in Kruikenstad. De kosten voor het lidmaatschap zijn € 111,11 euro per jaar (exclusief de kosten voor evenementen en bijeenkomsten). De leden ontvangen het stadsembleem voor Efl-elf wat tevens dient als toegangsbewijs bij de presentatie van de nieuwe stadsprins. Inmiddels heeft het ledenaantal de 170 gepasseerd en streven we ernaar dat aantal verder te laten groeien. Daarmee ondersteunen we het openbaar carnaval op een fantastische wijze en maken we het openbaar carnaval voor een breed publiek toegankelijk.

Raddraaiers

Het bestuur van de Club van 111 bestaat uitsluitend uit ’Raddraaiers’. We stellen ze graag aan je voor;

Veur : Joost Eijkens (voormalig stadsprins)
Sikretaris : Monique Deijkers
Penningmister: Bart van Eijck
Namens het bestuur CST : Patrick Dewez

Meer informatie

Wil je je graag aansluiten bij de Club van 111 of dit jaar gewoon weer onderdeel maken van dit illustere gezelschap, klik dan hier voor meer informatie. Met je lidmaatschap ondersteun je het openbaar carnaval en kun je profiteren van de talloze aanbiedingen. Wil je liever direct contact met één van de Raddraaiers? Mail dan naar clubvan111@kruikenstad.nl.

Bewaren