Carnaval in Kruikenstad 2023: Kwosse begosse

  • Datum vrijdag 17 februari 2023
  • Begintijd 11:11 uur
  • Einddatum dinsdag 21 februari 2023
  • Eindtijd 23:11 uur
  • Locatie Kruikenstad
Voeg evenement toe aan agenda

Op vrijdag 17 februari 2023 barst carnaval in Kruikenstad weer los. Na twee sobere carnavalsjaren is het weer tijd voor het mooiste feest van het jaar. Samen zijn we groen-oranje!

Kwosse begosse

Voor het derde jaar op rij is er een nieuwe motto gekozen uit honderden inzendingen. Het motto ‘Kwosse begosse’ is bedacht door Jan Duijvekam en betekent: ‘Ik wou dat we weer begonnen’. “Ieder jaar staan alle Kruiken en Kruikinnen weer te popelen om carnaval te vieren. Ze kijken uit naar Elf-elf, de start van het carnavalsseizoen” ligt Jan toe.

Wat is er allemaal te beleven tijdens carnaval?

In onze agenda zijn alle officiële evenementen van de Carnavalsstichting Tilburg terug te vinden, samen met een hele hoop andere fantastische feesten, evenementen en bijeenkomsten georganiseerd door verenigingen, Kruikenkroegen en Kruikenzaoaken. Samen zijn we groen-oranje, samen maken we weer een prachtige carnaval van!

Carnaval dankzij Dokmardeurs

Dokmardeurs zijn onmisbaar voor de Carnavalsstichting Tilburg en het openbaar carnaval in Kruikenstad. Al vanaf €33,- per jaar is het mogelijk om Dokmardeur te worden. Draag jij Kruikenstad een groen-oranje warm hart toe? Klik op onderstaande button om lid te worden!

Word Dokmardeur

Zien welke organisaties er ook bijdragen aan het openbaar carnaval in Kruikenstad? Bekijk al onze sponsoren op het sponsorenplatform.

Andere evenementen:

Carnaval in Kruikenstad 2025: Zummedèdamadoen?!