Sponsormogelijkheden

Om de organisatie van het openbare carnaval in Tilburg ieder jaar weer rond te krijgen worden we onder andere ondersteund door het laagdrempelige zakelijke Kruikennetwerk. Bekijk op ons sponsorplatform wie er momenteel al bijdraagt aan carnaval in Kruikenstad! Mogen we jouw bedrijf daar dit jaar aan toevoegen?

  • Heeft u interesse om u aan te sluiten bij het meest groen-oranje zakelijke netwerk van Nederland? Wilt u het openbare Carnaval van Tilburg ondersteunen? Wij hopen van wel, gij ôk?! Bekijk snel de mogelijkheden!
  • De Tilburgse horeca is onlosmakelijk verbonden met carnaval in Kruikenstad! Draag het groen-oranje gevoel uit als Kruikenkroeg of -zaok.

Samen groen-oranje: nog meer sponsormogelijkheden

Wilt u naast uw sponsorpakket uw bedrijf nòg meer in de spotlight zetten, of wilt u de bouwende verenigingen ondersteunen?

  • Sluit met je bakfiets of bedrijfsauto aan in de Reclame-optocht, en versier de ruim honderdduizend bezoekers van d’n Opstoet!
  • Ondersteun de bouwende verenigingen en sponsor een fust bier tijdens het Waogeslouwe! Bekijk voor meer info deze flyer.
  • Maximale zichtbaarheid op de Heuvel tijdens carnaval? Presenteer uw bedrijf op de videowall op het hoofdpodium en uw film/logo is de gehele carnaval te zien voor het publiek!

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.