Dokmardeurs

Dokmardeurs zijn onmisbaar voor de Carnavalsstichting Tilburg en het openbaar carnaval in Kruikenstad. Wil jij het openbaar carnaval in onze stad ondersteunen? Draag jij Kruikenstad en Carnavalsstichting Tilburg een warm hart toe? Word dan Dokmardeur! Met jouw steun kunnen wij een prachtig openbaar carnaval organiseren dit seizoen.

Dokmardeur word je voor slechts € 33 per jaar!
Als nieuwe Dokmardeur ontvang je de officiële Dokmardeursketting. De daarop volgende jaren ontvang je het Dokmardeurskruikje met jaartal om aan de ketting te bevestigen. Daarnaast ontvang je elk jaar het stadsembleem, met daarop het carnavalsmotto van dat jaar. De commissie Dokmardeur organiseert elk jaar verschillende mooie activiteiten, speciaal voor Dokmardeurs.

Word Dokmardeur

Als je je nu inschrijft, ben je Dokmardeur vanaf het aankomende seizoen! Je ontvangt dan vóór aanvang van het seizoen op 11-11-2024 je ketting en kruikje.

Kinder Dokmardeurs
Jonge Carnavallers  (tot 18 jaar) kunnen Kinder Dokmardeur  worden voor slechts € 11 per jaar!

Ook Kinder Dokmardeurs ontvangen de officiële Dokmardeursketting, met daarna jaarlijks het Dokmardeurskruikje met jaartal. Natuurlijk krijgen zij ook het stadsembleem. Wil je carnaval er met de paplepel ingieten? Meld je kind dan aan als Kinder Dokmardeur! Dokmardeurs kunnen hun kinderen aanmelden via hun persoonlijke account.

Ben je al Dokmardeur en wil je jouw gegevens wijzigen?

We werken met een speciale digitale omgeving voor Dokmardeurs. Wil je je gegevens wijzigen als bestaande Dokmardeur? Dat kan via dokmardeurs.kruikenstad.nl. Als je na het invullen van je e-mail adres op ‘verzenden’ drukt ontvang je een e-mail om in te kunnen loggen en je gegevens te beheren.

Heb je toch nog vragen of wil je een wijziging doorgegeven? Dat kan via onze commissie Dokmardeur op dokmardeur@kruikenstad.nl