Word Dokmardeur!
Steun Kruikenstad!

Dokmardeurs

Wat goed dat je Dokmardeur van Kruikenstad wilt worden of een Kinderdokmardeur wilt aanmelden! De Dokmardeurs zijn de donateurs van Kruikenstad en samen dragen zij een substantieel bedrag bij voor de organisatie van alle evenementen.

Dokmardeurs
Een Dokmardeur betaalt jaarlijks aan de Carnavalsstichting Tilburg een bijdrage van €33,- en steunt daarmee het openbaar carnaval. Je ontvangt ieder jaar bericht met het verzoek je bijdrage over te maken.

Natuurlijk krijg je ook voor terug voor jouw steun:
– in het eerste jaar ontvang je de Dokmardeursketting
– daarna ontvang je jaarlijkse het speciale Dokmardeurskruikje met het jaartal om aan de ketting te bevestigen
– ook krijg je elk jaar de mottopin en het stadsembleem gratis. Het Stadsembleem is meteen je toegangsbewijs voor het grote Elf-elf-evenement;
– je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de speciale Dokmardeursactiviteiten;
– je kunt je voor twee kaarten inschrijven voor het populaire Kruikenconcert en dingt zo mee naar het beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Direct Dokmardeur worden

Kinderdokmardeurs
De jeugd heeft de toekomst, ook in Kruikenstad. Niets is mooier dan de groen-oranje tradities overdragen op de kinderen. Daarom is er het Kinderdokmardeurschap. Hiervoor betaal je per kind een jaarlijkse bijdrage van €11,- waarmee je het openbaar carnaval ondersteunt. Elk jaar ontvang je bericht met het verzoek de bijdrage over te maken.

Natuurlijk krijgt jouw (klein)kind ook iets terug:
– in het eerste jaar ontvang je de Dokmardeursketting en een coole groen-oranje kindermuts (t.w.v. €10,-);
– daarna ontvang je jaarlijks een kruikje met het jaartal om aan de ketting te bevestigen;
– ook krijg je elk jaar het stadsembleem gratis.

Wil je jouw (klein)kind met terugwerkende kracht aanmelden voor het Kinderdokmardeurschap? Op de 11e verjaardag hangt er dan meteen een gouden kruikje aan de Dokmardeursketting! Stuur hiervoor een e-mail naar dokmardeur@kruikenstad.nl. Wil je je kind inschrijven, maar niet met terugwerkende kracht, dan kun je gewoon het aanmeldformulier invullen.

Aanmelden Kinderdokmardeur

Pagina delen