Hoe bestel ik kaartjes voor het Kruikenconcert?

Het is ieder jaar weer een van de populairste evenementen van Kruikenstad: de Kruikenconcerten. Een veelgestelde vraag van Dokmardeurs is dan ook: “Hoe bestel ik kòrtjes?”. Hieronder leggen we het uit!

Voorafgaand aan je bestelling

Voordat je je kòrtje(s) kan gaan bestellen, zijn er twee dingen van belang:

Zorg voor tijdige betaling van je Dokmardeursbijdrage

Indien je bijdrage administratief niet tijdig is verwerkt, kun je geen kaarten bestellen voor het Kruikenconcert!

Check je account in de webshop

Om een kaartje voor het Kruikenconcert te kunnen bestellen, heb je een account nodig voor de webshop. Als Dokmardeur heb je je gegevens om in te loggen al ontvangen, je e-mailadres geldt als je gebruikersnaam. Heb je vragen over je account? Neem dan tijdig contact op via [email protected].


Dokmardeur Goud

Je hebt recht op 2 kaarten voor het Irste Kruikenconcert. De kaarten heb je al betaald via je Dokmardeursbijdrage. Je moet de kaarten nog wél bestellen.

Hoe kan ik bestellen?

Om de kaarten te bestellen, zonder dat je hierbij hoeft te betalen, heb je per e-mail een persoonlijke kortingscode ontvangen. De kortingscode is gekoppeld aan jouw e-mailadres. Tijdens het bestellen van de kaarten via de webshop lever je deze kortingscode in door deze in te voeren in de webshop en vervolgens te klikken op kortingscode toepassen. Heb je vragen over de kortingscode? Neem dan tijdig contact op via [email protected].

Wanneer kan ik bestellen?

Je kunt je kaarten bestellen vanaf zondag 8 december, 11:11 uur via webshop.kruikenstad.nl. Zorg er voor dat je uiterlijk zaterdag 14 december je kaarten hebt besteld. Vanaf zondag 15 december krijgen Dokmardeurs Brons namelijk ook de gelegenheid een kaart te bestellen. Vanaf dat moment geldt op=op!


Dokmardeur Zilver

Je hebt recht op 1 kaart voor het Irste Kruikenconcert. Deze kaart heb je al betaald via je Dokmardeursbijdrage. Je moet de kaart nog wél bestellen.

Hoe kan ik bestellen?

Om de kaart te bestellen, zonder dat je hierbij hoeft te betalen, heb je per e-mail een persoonlijke kortingscode ontvangen. De kortingscode is gekoppeld aan jouw e-mailadres. Tijdens het bestellen van de kaart via de webshop lever je de kortingscode in door deze in te voeren in de webshop en vervolgens te klikken op kortingscode toepassen. Heb je vragen over deze kortingscode? Neem dan tijdig contact op via [email protected].

Wanneer kan ik bestellen?

Je kunt je kaart bestellen vanaf zondag 8 december, 11:11 uur via webshop.kruikenstad.nl. Zorg er voor dat je uiterlijk zaterdag 14 december je kaart hebt besteld. Vanaf zondag 15 december krijgen Dokmardeurs Brons namelijk ook de gelegenheid een kaart te bestellen. Vanaf dat moment geldt op=op!


Dokmardeur Brons

Je kunt 1 kaart voor het Irste Kruikenconcert kopen zo lang de voorraad strekt. Je kunt je kaart kopen vanaf zondag 15 december, 11:11 uur via webshop.kruikenstad.nl.


Bestelling, betaling & bevestiging

Je bestelt en betaalt je kaart(en) online via webshop.kruikenstad.nl. De kosten zijn incl. transactie- en administratiekosten. Je ontvangt binnen 10 minuten na aankoop een bestelbevestiging per e-mail.

Let op! De bestelbevestiging is niet je toegangskaart.

Je toegangskaart d.m.v. een e-ticket

Poppodium 013 stuurt je in januari/februari en uiterlijk woensdag 12 februari de e-ticket(s) per e-mail toe.

Tip! Houd in je e-mailprogramma de folder Ongewenste e-mail/Spam in de gaten. De e-mail met je e-ticket zou hierin terecht kunnen komen.

Het e-ticket dien je te printen en mee te nemen naar Poppodium 013. Bij binnenkomst controleert Poppodium 013 je e-ticket op geldigheid.

Plaats in de zaal

Poppodium 013 biedt aan veruit de meeste bezoekers een stoel in de zaal. Het balkon wordt pas gebruikt als de zaal vol is. Op het podium wordt geen tribune geplaatst.

Met een groep bij elkaar zitten

Zit je bij voorkeur bij elkaar? Spreek dan voorafgaand aan het plaatsen van de individuele bestellingen onderling een groepscode af!

Tijdens het bestellen word je om je gegevens gevraagd. Hierbij kun je onder het kopje Extra informatie bestelnotities noteren. Gebruik deze mogelijkheid om je groepscode in te vullen.

Alle groepsleden moeten de onderling afgesproken groepscode hier invoeren bij het plaatsen van hun bestelling.Een groepscode bestaat uit 6 tot 10 cijfers en/of letters zonder leestekens (incl. spaties, komma’s en puntkomma’s).

Carnavalsstichting Tilburg legt zichzelf een inspanningsverplichting op om aan je voorkeur te voldoen, maar garandeert invulling ervan niet.

Vragen?

Mocht je onverhoopt vragen hebben die met bovenstaande informatie niet worden beantwoord? Neem dan per e-mail contact op via [email protected]. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.