Kruikenconcert

Op zondag 12 december om 11:11u start de kaartverkoop voor Dokmardeur Zilver en Goud
Op zondag 19 december om 11:11u start de kaartverkoop voor Dokmardeurs

1: Belangrijk te weten voorafgaand aan je bestelling
Betaal je Dokmardeur bijdrage tijdig! Als je bijdrage administratief niet tijdig is verwerkt, kun je geen kaarten bestellen.

  • Dokmardeur Zilver en Goud: uiterlijk 7 december 2021
  • Dokmardeur: uiterlijk 14 december 2021

Account nodig voor de webshop
Om kaarten te kunnen bestellen, heb je een account nodig voor de webshop (klik hier). Je e-mailadres is je gebruikersnaam. Niet eerder ingelogd of ben je je wachtwoord vergeten? Klik hier en voer je e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Vragen over je account? Kijk eerst bij veelgestelde vragen (klik hier). Staat het antwoord op je vraag hier niet bij, neem dan tijdig contact op via [email protected]. 

2: Kaart(en) bestellen
Dokmardeur Zilver en Goud 

  • Dokmardeur Zilver heeft recht op 1 kaart voor het Irste Kruikenconcert en kan er 1 bijkopen.
  • Dokmardeur Goud heeft recht op 2 kaarten voor het Irste Kruikenconcert.

Deze kaart(en) heb je al betaald via je Dokmardeur bijdrage. Je moet de kaart(en) nog wel bestellen. Om de kaart(en) te bestellen, zonder dat je hierbij hoeft te betalen, ontvang je zaterdag 11 december per e-mail een couponcode. Deze couponcode is gekoppeld aan jouw e-mailadres. 
Tijdens het bestellen van de kaarten via de webshop lever je de couponcode in door deze in te voeren in de webshop en vervolgens te klikken op “couponcode toepassen”. Heb je vragen over deze couponcode? Neem dan tijdig contact op via [email protected].
Je kunt je kaarten bestellen vanaf zondag 12 december 11u11 via webshop.kruikenstad.nl. Zorg ervoor dat je uiterlijk zaterdag 18 december je kaarten hebt besteld. Vanaf zondag 19 december hebben namelijk alle Dokmardeurs de gelegenheid te bestellen. Vanaf dat moment geldt op = op.  

Dokmardeur
Je kunt max. 2 kaarten voor het Irste Kruikenconcert kopen zo lang de voorraad strekt. Je kunt je kaart(en) kopen vanaf zondag 19 december 11u11 via webshop.kruikenstad.nl. Vanaf dat moment geldt op = op. 

Bestelling, betaling en bevestiging
Je bestelt en betaalt je kaart(en) online via webshop.kruikenstad.nl. De kosten zijn inclusief transactie- en administratiekosten. Je ontvangt binnen 10 minuten na aankoop een bestelbevestiging per e-mail. Let op: deze bestelbevestiging is NIET je toegangskaart/e-ticket.

Met een groep bij elkaar zitten? Groepscode afspreken!
Spreek onderling voorafgaand aan het plaatsen van de individuele bestellingen een groepscode af! Een groepscode bestaat uit minimaal 6 cijfers en/of letters (geen spaties, komma’s en/of puntkomma’s).
Tijdens het bestellen worden je gegevens gevraagd. Onder het kopje “Extra informatie” kun je bestelnotities noteren. Vul hier de groepscode in. Alle groepsleden moeten de onderling afgesproken groepscode hier invoeren bij het plaatsen van hun bestelling. Carnavalsstichting Tilburg legt zichzelf een inspanningsverplichting op om aan je voorkeur te voldoen, maar garandeert invulling van je voorkeur niet. 

3: Toegang tot Poppodium 013 met een e-ticket
Poppodium 013 stuurt je uiterlijk woensdag 16 februari 2022 je e-ticket(s) per e-mail toe. 
Tip: Houd in je e-mailprogramma de folder “ongewenste e-mail”/”spam” in de gaten. De e-mail met je e-ticket zou hierin terecht kunnen komen.
Het e-ticket dien je te printen en mee te nemen naar Poppodium 013. Bij binnenkomst controleert Poppodium 013 je e-ticket op geldigheid. 

Plaats van uw stoel
Poppodium 013 biedt aan veruit de meeste bezoekers een plaats in de zaal. Het balkon wordt mogelijk ook gebruikt. Over uw plaats kunt u niet corresponderen. 

4: Vragen?
Mocht u onverhoopt vragen hebben, dan kunt u per e-mail contact opnemen via [email protected]. U ontvangt binnen 2 dagen een reactie. 

Coronavirus COVID-19 disclaimer
Hoewel we natuurlijk hopen dat het Kruikenconcert door kan gaan, is het op dit moment nog niet zeker hoe de situatie rondom corona zich de komende tijd zal ontwikkelen. We weten niet welke maatregelen er zullen gelden op het moment dat het Kruikenconcert plaatsvindt. De Carnavalsstichting Tilburg heeft dus, als zij dat noodzakelijk vindt, uitdrukkelijk het recht om het Kruikenconcert te wijzigen, verplaatsen of annuleren of de capaciteit van de zaal te beperken. Door een kaartje voor het Kruikenconcert te kopen, verklaar je je daarmee akkoord.

Mocht jouw kaartje voor het Kruikenconcert worden geannuleerd, dan ontvang je het door jou betaalde bedrag terug.

 

Het Kruikenconcert is een jaarlijks terugkerend evenement waar diverse muziekstijlen elkaar ontmoeten. Vanwege de grote vraag naar kaarten vinden er twee concerten plaats, respectievelijk op de laatste woensdag en donderdag vóór carnaval.

Het concert wordt ieder jaar geopend door de, speciaal voor de Prins van Kruikenstad gecomponeerde, Prinsenouverture. Aansluitend worden, op basis van een carnavalesk thema, passende klassieke stukken en eigentijdse nummers ten gehore gebracht. Dit alles uitgevoerd door het Kruikenconcertorkest, dat bestaat uit een voltallige bezetting van professionele musici onder leiding van dirigent en tevens lid van de Kruikenconcertcommissie; Sander Teepen.

Tilburg kent veel muzikaal talent. De Kruikenconcertcommissie vindt het een uitdaging om jaarlijks een podium te kunnen bieden aan nieuw aanstormend talent van eigen, Tilburgse, bodem. Dit gebeurt onder andere in samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Kunsten.