33 jaar Waogeslouwe

Gepubliceerd op Monday 8 January 2018 8 January 2018

Altijd eens willen weten hoe die prachtige carnavalswagens van d’n Opstoet worden gebouwd? Of is het een traditie die niet meer weg te denken is uit jouw agenda? Grijp je kans en kom gezellig op zondag 14 januari 2018 een kijkje nemen in dé Bouwhal van Kruikenstad! Het is dit jaar éxtra bijzonder, want het is de 33e editie, oftewel 3×11: een jubileumjaar!!

Het getal elf wordt in Nederland ook wel het dwazen- of gekkengetal genoemd. Mogelijk omdat het 1 minder is dan 12, het getal van perfectie – met 11 is men dus net niet perfect. En dat zijn de wagens tijdens Waogeslouwe ook nog niet, want ze zijn nog in aanbouw. Dus kan je niet wachten tot d’n Opstoet, kom dan zeker een kijkje nemen!

Hoe laot meugeme koome kèèke?
Vanaf 12 uur staan alle bouwers klaar om jou vol enthousiasme te laten zien waar ze avond aan avond aan gewerkt hebben. En trots mogen ze ook zeker zijn, de wagens zien er echt fantastisch uit!

Wè gòmme doen?
Sluit aan bij de rondleiding, swing op de muziek van de blaaskapellen en proost samen met andere Kruiken en Kruikinnen!

En de klèèn kènder?
Natuurlijk vermaken de kleine Kruikjes zich met knutselen op het kinderplein of tijdens het schminken. Het springkussen kan vandaag uiteraard ook niet ontbreken op deze fantastische jubileumeditie!

Kòrtjes? Nèè, himmòl vur niks!
Kom dus zondag 14 januari 2018 helemaal gratis naar het Waogeslouwe in de Bouwhal. Breng gezelligheid en enthousiasme mee, dan zorgen wij voor de bar en eetkraampjes. Tot dan!

Alaaf!

Waogeslouwe 2018

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…