And the winner of the (s)elfie actie is…

Gepubliceerd op Wednesday 26 November 2014 26 November 2014

Tijdens de zeer gezellige Elf-elf viering van dinsdag 11 november deden wij een oproep aan alle aanwezigen om een (s)elfie te maken van het feestgedruis. Het moest een gezellige, kleurrijke en natuurlijk carnavaleske selfie worden die gepost werd op Facebook met de vermelding van #kruikenstad.

De winnaar van deze (s)elfie actie (lees, de maker van de leukste foto) kreeg twee gratis kaarje voor het Irste Kruikenconcert uitgereikt, beloofden wij. En dat hebben we geweten, want er zijn nogal wat (s)elfies gepost. Uit de grote bulk aan inzendingen, werden drie mogelijke winnaars geselecteerd. Onze kersverse Stadsprins, Prins Robèrt d’n Irste, had de eer om het mooiste digitale zelfportret er uit te kiezen en daarmee één Kruik te verrassen.

De winnende (s)elfie werd gemaakt door Dries van Halder die het voor elkaar kreeg om niet alleen zichzelf, maar ook Lamme Frans op zijn gevoelige smartphone lens vast te leggen. Dries kreeg afgelopen zaterdag in café Bet Kolen zoals beloofd dan ook een mooie cheque ter waarde van twee Kruikenconcert kaarten uitgereikt door de Prins van Kruikenstad.

Dries: gefeliciteerd met de kaarten. We zien je graag terug op het Irste Kruikenconcert. En natuurlijk ook op alle andere voorfeesten. Dan gaan we samen Bombezjoere!

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…