Alle evenementen in je mobiele agenda!

Gepubliceerd op Tuesday 10 February 2015 10 February 2015

Bombezjoere doe je niet thuis, maar buiten op straat of in de kroeg. Het is daarom handig om alle evenementen al voor carnaval in je agenda te zetten. Je kunt dan onderweg bekijken waar het volgende feestje zich af zal spelen!

Als je deze nieuwsbrief op je mobiel leest en HIER klikt, dan wordt automatisch de agenda ‘Kruikenstadevenementen’ geladen. Je telefoon vraagt om toestemming om deze agenda toe te voegen. Wanneer je dit accepteert worden de carnavalsevenementen uit de agenda van de Carnavalsstichting Tilburg toegevoegd aan jouw agenda. Handig! De agenda toevoegen aan je pc-agenda kan overigens met dezelfde link vanuit je computer. Je dient dan twee keer toestemming te geven.

Gebruik je nog geen agenda maar wel internet op je mobiel, dan biedt de mobiele website van kruikenstad.nl tijdens carnaval uitkomst. Ga in je mobiele browser (safari, chrome, internet explorer) naar www.kruikenstad.nl Achter de knop ‘agenda’ staan vervolgens alle evenementen met datum, locatie en begin- en eindtijd handig op een rij. Ben jij van plan de website vaak te bezoeken? Zorg dan dat er een speciaal Kruikenstadicoontje op je mobiele achtergrond komt te staan. Wanneer je op je scherm de website ziet staan klik je op ‘bookmark toevoegen’ of je klikt onderin op het icoontje ‘pijltje omhoog’ en vervolgens op ‘zet in beginscherm’.

Uiteraard blijven op de website altijd alle evenementen te bekijken in de agenda.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?