Borrels en disjes bij Bowls & Dishes

Gepubliceerd op Friday 13 October 2017 13 October 2017

Als je er niet bij was, had je erbij willen zijn vrijdag 6 oktober! Serdar Iyriboz was gastheer op de derde editie van de CST Sponsorborrel. In navolging van First Impression en Media Markt, werden de zeer gewaardeerde sponsoren van het openbaar carnaval ditmaal ontvangen in de stijlvolle showroom van Bowls & Dishes.

Nieuwe showroom Bowls & Dishes
De nieuwe, eind september geopende showroom van Bowls & Dishes is voorzien van een prachtige bar en keuken op een etage midden in de ruimte. Vanaf hier hadden we een prachtig en sfeervol uitzicht op de producten die dit snel groeiende bedrijf te bieden heeft. Aardewerken borden en schalen, olijfhouten planken, allerhande design hebbedingen en ruim 1800 titels aan kookboeken.

Gezellig netwerken
De bartenders zorgden ervoor dat het ons aan niets ontbrak terwijl de heerlijkste gerechtjes werden uitgeserveerd. De Commissie Fondsenwerving had een aantal oud-Prinsen en Adjudanten bereid gevonden om onder begeleiding van een professionele kok de diverse gerechten live te bereiden en aan onze gasten aan te bieden. Alle ingrediënten voor een prachtige middag waren ruimschoots aanwezig. Borrelend en babbelend onder de banieren met de Kruikenzeiker en de groen-oranje ballonnen, zat de sfeer er dan ook goed in.

De ruim 70 gasten werden ontvangen met een Schrobbelèr en een stevige hand van de nieuwe voorzitter van Commissie Fondsenwerving Kenneth Verhoeven. Goed om te zien dat steeds meer van onze Scheutige Afschieters, Stuperers en Kruikenkroegen de waarde onderkennen van het omvangrijke relatie netwerk dat de Carnavalsstichting te bieden heeft. Een mooie mix van prachtige Tilburgse bedrijven maakten (opnieuw) kennis met elkaar en legde daarmee de basis voor weer een mooi carnavalsseizoen.

Dank aan onze sponsoren
Bestuursvoorzitter Freek Verhaaf sprak in zijn welkomstwoord nadrukkelijk zijn dankbaarheid uit aan al onze partners. Het carnaval, Tilburgs grootste maatschappelijke evenement, kan zich alleen maar blijven ontwikkelen met de betrokkenheid van al deze bedrijven. Verder nam hij de vrijheid om naar voren te kijken richting 5×11 in 2019. Een nieuwe mijlpaal voor Kruikenstad. Een mooi moment om te genieten van alles wat we met elkaar hebben bereikt, maar nog meer een moment om na te denken over de toekomst.

De Commissie Fondsenwerving kijkt terug op een prachtige sponsorborrel. Een evenement waar de kracht van ons zakelijke netwerk steeds beter naar voren komt en waar we de basis leggen voor een mooi nieuw carnavals seizoen.

Over ruim 4 weken staat Elf-elf weer voor de deur. De formele start van het carnaval in Kruikenstad. Uiteraard hopen wij u dan ook weer te mogen treffen in de daar speciaal voor u gecreëerde ruimte.

Namens Carnavalsstichting Tilburg
en de Commissie Fondsenwerving

 

 

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?