Brabant zingt mee met Kruikenstad in Koor!

Gepubliceerd op Monday 17 February 2014 17 February 2014

Opnieuw een primeur tijdens carnaval op Omroep Brabant TV. Op carnavalsmaandagavond is Kruikenstad in Koor (Kik) op de Heuvel in Tilburg live te zien op Omroep Brabant.

Kruikenstad in Koor is een interactief evenement: op het podium een groot orkest, met voorzangers en bekende carnavalsartiesten, die het duizendkoppige koor van publiek begeleiden door een vol programma vol echte Brabantse carnavalsklassiekers!
Het evenement wordt ondersteund door de gemeente Tilburg en de Carnavalsstichting Tilburg.

Wethouder Erik de Ridder (evenementen)
“Kruikenstad in Koor is een geweldige aanvulling op al die activiteiten die plaatsvinden tijdens het carnaval. Tilburg heeft een traditie met meezingfestivals, want Tilburg Zingt is al jarenlang een zeer populair en drukbezocht evenement. Iedereen is welkom om mee te komen zingen. Mensen die er niet bij kunnen zijn mogen op Omroep Brabant genieten van de zangkwaliteiten van de Tilburgers!”

Reactie Carnavalsstichting Tilburg
“De Carnavalsstichting Tilburg heeft als doelstelling om het carnaval in Kruikenstad zowel binnen als buiten Tilburg nog meer op de kaart te zetten en daar zoveel mogelijk mensen van te laten genieten. Dat willen we bereiken met Kruikenstad in Koor. De carnavalsvierders kunnen in de open lucht, op onze prachtige Heuvel, samen feestvieren en dankzij de samenwerking met gemeente en Omroep Brabant kan heel Brabant daarvan live meegenieten! ”, aldus Paul Staps, voorzitter van de Carnavalsstichting Tilburg.

Reactie Omroep Brabant
“Omroep Brabant is erg trots op deze bijzondere aanvulling op het toch al uitgebreide carnavalsprogramma, van 3 Uurkes Vurraf tot Fijnfisjenie Cafe tot de grote optochten in Brabant. Dit evenement brengt weer iets nieuws tijdens carnaval, niet op de laatste plaats door het interactieve element, zowel op de Heuvel als thuis of in de kroeg: iedereen kan meedoen!” aldus Henk Lemckert, directeur/hoofdredacteur van Omroep Brabant

Ook online
Behalve op TV zal Omroep Brabant Kruikenstad in Koor ook live uitzenden op omroepbrabant.nl en via de apps voor tablet en smartphone.

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…