Carnavalsstichting Tilburg presenteert nieuwe website

Gepubliceerd op Saturday 1 February 2014 1 February 2014

Tijden veranderen en de Carnavalsstichting Tilburg verandert mee. Om up to date te blijven in het huidige (social) media landschap wordt vanaf zaterdag 1 februari een geheel vernieuwde website in gebruik genomen door de stichting.

De Carnavalsstichting Tilburg is een organisatie die midden in de samenleving staat. Binnen de stichting zijn 140 vrijwilligers actief die samen zorg dragen voor de organisatie van het openbare Carnaval in Kruikenstad. De stichting is tevens de verbindende schakel tussen alle carnavalsverenigingen en muziekkapellen die Kruikenstad rijk is. Een goede website is daarbij onontbeerlijk.

Wat voorop stond bij de ontwikkeling van de site was een goede integratie van social media en een goede leesbaarheid op mobiele apparaten als telefoons en tablets.

Doelstelling was om een site te ontwikkelen waarop de meer dan honderd aangesloten verenigingen en kapellen zich kunnen profileren. Daarnaast was een professioneel en visueel aantrekkelijk platform waarop sponsoren zich kunnen presenteren een belangrijke doelstelling bij de ontwikkeling van de site, aangezien de Carnavalsstichting voor een groot deel afhankelijk is van sponsoring. Zonder verenigingen en sponsoren is het werk van de Carnavalsstichting niet mogelijk.

De site zorgt voor een verbeterslag in de professionaliteit van de Carnavalsstichting Tilburg. De Carnavalsstichting wil niet alleen binnen Tilburg, maar zeker ook in vergelijking met de andere steden om ons heen voorop lopen. Een professionele, maar toch carnavaleske uitstraling zorgt automatisch voor aantrekkingskracht. Zo willen we er voor zorgen zorgen dat meer Tilburgers carnaval gaan vieren en onze evenementen bezoeken en dat daarnaast inwoners van de ons omringende steden carnaval komen vieren in Kruikenstad om te ervaren hoe carnaval in de ‘Schoônste stad van ’t laand’ gevierd wordt.

De nieuwe site, nog steeds te vinden op www.kruikenstad.nl is ontwikkeld in samenwerking met 2manydots. Een snel groeiend en dynamisch internetbedrijf dat staat voor kwaliteit. 2manydots heeft de afgelopen jaren laten zien dat het uitstekend mee kan met de ontwikkelingen in de snel veranderende markt en steeds manieren vindt om te innoveren, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?