De Ginneraole

Gepubliceerd op Monday 8 January 2018 8 January 2018

De Ginneraole is het thema dit carnavalsjaar voor het Louwdiner en het Prinsebal. Dit thema is gekozen vanwege het aanstaande jubileumjaar waarin we 5×11 vieren.

Louwdiner

Louwdiner 2018

Proost! Lekker eten! Bourgondisch samenzijn! Genieten! Lange, mooi gedekte tafels! Dát – in combinatie met kei veel humor, entertainment en onwijze gezelligheid – is het Louwdiner. Na een korte winterstop na Elf-elf, is dit de uitgelezen kans om gezellig bij te praten met andere Kruiken en Kruikinnen van andere carnavalsverenigingen. Traditiegetrouw dineren alle verenigingen en inwoners van Kruikenstad voorafgaand aan het bal met elkaar én de Prins en zijn gevolg. Samen genieten van een heerlijke driegangenmaaltijd en een leuk showprogramma. Dit jaar maakt een André van Duijn-imitator zijn opwachting. Dat mág je niet missen!!

 

Prinsebal

Prinsebal 2018

Het thema van het Prinsebal is dus ‘De Ginneraole’. Vanzelfsprekend maakt de Prins tijd vrij om iedereen persoonlijk te verwelkomen en samen met Adjudant Jean op de foto te gaan. Daarna barst het feest los. Het belooft weergaloos te worden. Alles is uit de kast gehaald om er een fantastische avond van te maken. Er zijn optredens van Niek & Danny, Ronnie Ruysdael en Alaafterparty. De presentatie wordt dit jaar opnieuw gedaan door Johnny Purple. DJ Thijs draait deze feestelijke avond met zijn plaatjes aan elkaar. Daarnaast vindt in de foyer van Poppodium 013 een kapellenfestival plaats, met een line-up om van te smullen.

Bist Verkleejde
Kom op zaterdag 20 januari 2018 in jouw mooiste, bijpassende carnavalsoutfit naar Poppodium 013. Wees creatief en geef aan het thema ‘De Ginneraole’ jouw eigen draai! Voor de ‘Bist Verkleejde’ van het Prinsebal staat een mooie prijs klaar!

Kòrtjes?
Voor dit evenement zijn kaarten te kopen op www.kruikenstadkaarten.nl. Het Prinsebal kost € 7,50, inclusief het Louwdiner is de prijs € 17,50. Wees snel, want de (combi)kaarten zijn snel uitverkocht!
Alaaf!

 

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?