Elf-elf! Het overzicht

Gepubliceerd op Monday 9 November 2015 9 November 2015

Er is afgelopen tijd zo veel informatie over de start van het carnavalsseizoen gecommuniceerd, dat we even alles voor jullie op een rijtje hebben gezet om de bomen in het bos duidelijk te maken. 

Tijden en optredens
Op deze avond zal de Prins van Kruikenstad en zijn gevolg bekend worden gemaakt. Vanaf 18:00 op het Willemsplein. Als entreebewijs heb je een stadsembleem nodig (voor 3,50 euro te koop aan de deur of in de webshop). Presentatie zal gebeuren door Ludo van Vliet en Rogier van Bossum. Tot 23:00 uur zal de avond gevuld worden met muziek en optredens in groen-oranjesfeer.

We hebben deze avond optredens van Dj Patrick, CVC de Snuupkes met KV de Fenpruuvers, CV de Jassen, Marc van Alphen en als hoofdartiest hebben we Ria Valk! Na deze optredens is ons officiële programma afgelopen, maar kan je het feestje doorzetten in de Kruikenkroegen.

Entree
Als toegangsbewijs heb je een stadsembleem nodig (3,50 euro). Naast het stadsembleem kan je ook een Kruikenslabber (7,50 euro) halen (bij Café Stoffel en Café Van Horen Zeggen) en deze geeft recht op een carnavaleskmenu op het plein. St Sjaak verzorgt een stoofschotel en nog een heerlijke hap na de maaltijd!

Elfie-Selfie: gratis kaarten!
Ga op 11/11 alleen of met meer mensen op de foto terwijl je een band/groep/artiest met een luchtinstrument uitbeeldt. Luchtgitaar, luchttrompet, luchtfluit, alles is toegestaan! De meest originele uitbeelding wint twee kaarten voor het aankomende Blérconcours! Upload jouw/jullie foto op Facebook in het evenement 11/11 of e-mail deze naar communicatie@kruikenstad.nl . Je geeft met je e-mail toestemming om de foto namens jou online te zetten.

After
Natuurlijk zullen de meeste Kruikenkroegen open zijn, maar er zijn natuurlijk ook een paar officieuze afterparty’s gepland.
– Boekanier: 1,50 voor een Schrobbeler (studenten)
– Van Horen Zeggen; 4 Schrobkes voor 5,- en 10 bier voor 15,-
– Brandpunt; 2+2 bier , Sourz 1,-  , 2-trapsraket (shotje+biertje = 3,50) (studenten)

Kwèèker Kalender
Ook dit jaar is er weer een Kwèèker Kalender gemaakt door Tilburg.com. Deze is voor 4,99 euro te krijgen bij de entreebalie van 11/11.

Sfeerimpressie
Bekijk hier een serie foto’s met een goede sfeerimpressie van afgelopen jaren!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?