Elf-elf in Kruikenstad weer als vanouds

Gepubliceerd op Thursday 3 November 2022 3 November 2022

Op vrijdag 11 november 2022 viert Kruikenstad het Elf-elf feest weer als vanouds. De traditionele start van carnaval in Kruikenstad vindt dit jaar plaats op de Heuvel. Vanaf 15:30 kleurt het plein groen-oranje. Er is geen toegangsbewijs nodig, dus iedereen kan het evenement gratis bijwonen.

Programma

Het programma staat uiteraard in het teken van de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad en zijn of haar gevolg, dit vindt plaats vanaf 19:00 uur. De rest van de avond is gevuld met muzikaal entertainment.

Om 16:11 uur wordt er gestart met een muzikale bingo onder leiding van Tommy Santo. Deelnemers kunnen daarbij leuke prijzen winnen. Deelname aan de bingo is alleen mogelijk na aanmelding via feestcommissie@kruikenstad.nl (vol=vol). Verder zijn er optredens van Johnny Purple, Gullie, Bennie Bekend en Alaafterparty. Om 23:11 uur eindigt het officiële programma en neemt de horeca het feest op de Heuvel over tot 01:00 uur.

Kruiken voor Kruiken

Tijdens Elf-elf wordt het nieuwe verbroederingslied ‘Kruiken voor Kruiken’ gepresenteerd aan alle aanwezige Kruiken en Kruikinnen. De artiesten die hebben bijgedragen zullen het nummer ten gehore brengen vlak na de bekendmaking van de Prins van Kruikenstad. De tekst zal voor iedereen te zien zijn en kan dus uit volle borst mee worden geblèrd.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?