Geef jij vorm aan het Carnaval in Kruikenstad?

Gepubliceerd op Friday 8 January 2016 8 January 2016

Geef jij vorm aan het Carnaval in Kruikenstad?

Bij de afsluiting van het carnaval op de dinsdagavond, Et Sebiet, wordt door de Prins van Kruikenstad het motto voor het nieuwe carnavalsjaar bekend gemaakt. Altijd een mooi moment waarmee voor veel carnavalsvierders de creatieve voorbereiding van het nieuwe jaar begint.
Bij dit motto hoort ook een stadsembleem wat alle Kruiken en Kruikinnen gedurende het gehele carnavalsseizoen met trots dragen. Vanaf dit jaar krijg jij de kans om dit embleem van Kruikenstad, wat het motto visueel uitdraagt, te ontwerpen.
Ben jij creatief en heb jij een groen-oranje hart dan dagen wij je uit om deel te nemen aan deze ontwerpwedstrijd.

Waar moet het nieuwe embleem aan voldoen ?

–      10×8 cm (ontwerpvak) met afgeronde hoeken
–      Plat/vlak plat zonder verhogende elementen
–      Vermelding “Kruikenstad 2017”
–      Vermelding “…Motto 2017….”
–      Embleem moet draagbaar zijn aan groen-oranje koordje
–      Visualisatie van het jaarmotto
–      Klik op LOGO voor voorbeeld

Wanneer kan je beginnen?
Op 9 februari 2016 wordt tijdens Et Sebiet het jaarmotto voor 2017 bekendgemaakt. Vanaf 10 februari zal de ontwerpwedstrijd van start gaan en kan je jouw ontwerp inzenden via www.kruikenstad.nl. Vervolgens zal op 9 april de inzendingperiode eindigen en zal de jury starten met het beoordelen van de ingezonden ontwerpen.

Duizenden Kruiken en Kruikinnen dragen jouw embleem!

Als belangrijkste prijs bieden we jou eeuwige roem en naamsbekendheid. Het embleem wordt in een oplage van enkele duizenden gemaakt en met trots gedragen door Kruiken en Kruikinnen voorafgaand en tijdens carnaval. Vanwege jarenlange traditie is het embleem een gewild collectors-item en is het symbool terug te vinden op de website en alle andere (sponsor-)uitingen van de Carnavalsstichting Tilburg. Naast al deze eer ontvang je als winnaar een VIP-behandeling op Elf-elf en ontvang je een mooi aandenken van het winnende embleem tijdens een officieel moment. We hopen op jouw enthousiaste en creatieve inbreng!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?