Geef jij vorm aan Carnaval in Kruikenstad in het jubileumjaar 5×11 ?

Gepubliceerd op Friday 9 March 2018 9 March 2018

Tijdens Et Sebiet, de traditionele afsluiting van carnaval op de dinsdagavond, heeft Prins Etienne d’n Irste het motto voor het nieuwe carnavalsjaar bekend gemaakt. Een mooi moment waarmee voor veel carnavalsvierders de creatieve voorbereiding van het nieuwe jaar weer begint.

Het motto voor carnaval 2019: Ongelooge waor, 55 jaor!? 

Uitleg motto: Het is echt waar! We vieren AL 55 jaar openbaar carnaval in Kruikenstad! Of moeten we zeggen PAS 55 jaar? Want carnaval in Kruikenstad is nog volop in ontwikkeling. En dat doen we samen met alle Kruiken en Kruikinnen.

Bij het motto hoort het stadsembleem dat alle Kruiken en Kruikinnen gedurende het carnavalsseizoen met trots dragen. Een speciaal jaar want wij vieren 55 jaar openbaar carnaval in Kruikenstad  Jij hebt de unieke mogelijkheid om dit embleem van Kruikenstad te ontwerpen. Geef jij carnaval in Kruikenstad tijdens het jubileumjaar vorm?

Ben jij creatief, heb je een groen-oranje hart en wil jij aan de slag om het nieuwe motto visueel uit te dragen? Dan daagt Carnavalsstichting Tilburg je uit om deel te nemen aan de officiële ontwerpwedstrijd.

Waar moet het nieuwe embleem aan voldoen?

  • Formaat ontwerpvak: 10 cm x 8 cm met afgeronde hoeken
  • Plat/vlak ontwerp zonder verhogende elementen
  • Letterlijke vermelding van: Kruikenstad 2019
  • Letterlijke vermelding van: …Motto 2019….
  • Draagbaar aan groen-oranje koordje
  • Visualisatie van het motto

Inzenden kan tot 5 april 2018!

Afgelopen jaar organiseerde Carnavalsstichting Tilburg voor de 2e keer in de geschiedenis een ontwerpwedstrijd voor het nieuwe stadsembleem. Vanwege het grote aantal inzendingen, nodigen we ontwerpers ook dit jaar uit met het motto aan de slag te gaan. Op 13 februari 2018 is tijdens Et Sebiet het motto voor 2019 bekendgemaakt. Tot vrijdag 6 april 2018 kunnen ontwerpers hun ontwerp inzenden via protocol@kruikenstad.nl. Een jury buigt zich over de ingezonden ideeën en kiest uit alle inzendingen het stadsembleem voor 2019.

5×11 Duizenden Kruiken en Kruikinnen dragen jouw embleem !

Als belangrijkste prijs biedt Carnavalsstichting Tilburg jou eeuwige roem en naamsbekendheid. Het nieuwe stadsembleem wordt in een oplage van enkele duizenden gemaakt en met trots gedragen door Kruiken en Kruikinnen voorafgaand en tijdens carnaval 2019. Vanwege jarenlange traditie is het embleem een gewild collectorsitem. Het symbool is terug te vinden op de website en alle andere (sponsor)uitingen van Carnavalsstichting Tilburg. Naast deze eer ontvang je als winnaar een VIP-behandeling op Elf-elf en ontvang je een mooi aandenken van het winnende embleem tijdens een officieel moment. We hopen opnieuw op veel creatieve inzendingen en zijn benieuwd naar jouw enthousiaste en creatieve inbreng!

 

Afstand doen van rechten

De inzender gaat door inzending van zijn / haar ontwerp akkoord met het doen van afstand van zijn / haar rechten ten aanzien van het ingezonden ontwerp voor het embleem van het carnavalsmotto van Kruikenstad. De Carnavalsstichting Tilburg wordt zonder vergoeding eigenaar van het ontwerp en kan dit gebruiken voor commerciële en niet-commerciële uitingen. Het winnende ontwerp van het embleem wordt vrij beschikbaar gesteld aan eenieder die dat wenst, om daarmee het carnaval in Kruikenstad te kunnen promoten. Indien nodig kan de Carnavalsstichting Tilburg in overleg met de inzender aanpassingen doen aan het ontwerp om dit geschikt te maken voor breder gebruik, bijvoorbeeld in drukwerk of online.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?