Kruikenconcertorkest is er klaar voor!

Gepubliceerd op Tuesday 14 February 2017 14 February 2017

Het Kruikenconcert is een jaarlijks terugkerend concert waar diverse muziekstijlen, zoals klassiek en pop, elkaar ontmoeten. Op de woensdag en donderdag voor de start van carnaval vinden het Irste en Twidde Kruikenconcert als laatste officiële evenementen ‘voor carnaval’ plaats.

De twee concerten waren dit jaar binnen zeven minuten uitverkocht en zullen opnieuw garant staan voor de muzikale start van Carnaval in Kruikenstad. Het concertthema van dit jaar is “En Route!”. Het Kruikenconcertorkest neemt de Kruiken en Kruikinnen mee op een muzikale route van de prinsenouverture via fraaie klassieke melodieën en eigentijdse stoere beats richting de eindborrel van de avond.

Diverse nieuwe en vertrouwde solisten treden tijdens de concerten op. Bevlogen muzikale talenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten zorgen voor de basis. De special guest, tot het laatst toe altijd geheim gehouden, maakt de avond compleet. In eerdere edities traden Marco Borsato, Guus Meeuwis, Roel van Velzen en Paul de Leeuw op als special guest.kruikenconcert-2

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?