#kruikenparty

Gepubliceerd op Saturday 12 December 2015 12 December 2015

Evenement  Inschrijven DJ’s Koop Tickets

De Carnavalsstichting organiseert een #Kruikenparty voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Op 29 januari 2016 zijn zij welkom in de Midi (oftewel het Kruikenhuis).

Tijdens de #Kruikenparty vindt een DJ-battle plaats: 6 jonge DJ’s mogen elk een set van een halfuur draaien, waarvan 10 minuten uit carnavals/feestmuziek moet bestaan. De DJ met de meeste stemmen van het aanwezige publiek, mag zichzelf KruikenDJ 2016 noemen.

Prijzen
De winnaar mag ook draaien tijdens het Tjeukefist in 013 en bij de intocht van de Kènderstoet op de Heuvel. Bovendien ontvangt hij of zij een gratis DJ-workshop van exclusivedeejays.nl. En is de winnaar écht goed? Dan kan hij/zij zelfs een contract bij exclusivedeejays.nl verdienen!

Doe mee
DJ’s kunnen zich tot 28 december opgeven voor de Battle door een filmpje van hun DJ-skills te uploaden op Instagram met #Kruikenparty2016 en #Kruikenparty. De vier deelnemers met de meeste likes mogen meedoen aan de DJ-battle in de Midi. 2 andere DJ’s ontvangen een Wildcard van de Carnavalsstichting. Inschrijven kan hieronder

De jury
De vakjury bestaat uit host Mark van Etten, exclusivedeejays.nl, vertegenwoordigers vanuit de Carnavalsstichting en de publieksjury.

Tickets
Kaarten voor de #Kruikenparty kosten € 9,- (inclusief welkomstdrankje) en worden niet aan de deur verkocht. Er wordt geen alcohol geschonken en het is niet toegestaan het feest tussentijds te verlaten.

Kopen Ticket

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?