Kruikenstadevenementen automatisch in je agenda!

Gepubliceerd op Saturday 2 January 2016 2 January 2016

2016 is gestart en dat betekent: tijd voor carnaval! Met nog slechts vijf weken te gaan, worden de agenda’s gevuld. Niks vervelender dan alle 26 Kruikenstadevenementen een voor een in je agenda te moeten zetten…

Daar hebben we iets op bedacht! Wanneer je HIER klikt, dan wordt automatisch de agenda ‘Kruikenstadevenementen’ geladen.

Bekijk je dit bericht op je telefoon dan dien je toestemming te geven om de Kruikenstadevenementen aan je agenda toe te voegen (de knop abonneer). De dienst werkt zonder de juiste app niet op Android, wel met iPhone/iPad en andere Apple software (we werken aan een update).

Bekijk je dit bericht op je laptop/pc dan dien je de applicatie te accepteren en te openen met Outlook. Daarna kun je toestemming geven de agenda op te nemen in jouw agenda.

Wanneer er iets verandert in een evenement, dan wordt dat automatisch bijgewerkt. Jouw agenda bevat dus altijd de juiste tijden en locatie.

Laad de digitale agenda in!

Gebruik je nog geen digitale agenda, maar wel internet op je mobiel? Surf dan regelmatig naar www.kruikenstad.nl via jouw mobiele browser (safari, chrome, internet explorer). Via ‘evenementen’ en ‘agenda 2015-2016’ vind je alle evenementen met datum, locatie en begin- en eindtijd handig op een rij. Ben jij van plan de website vaak te bezoeken? Zorg dan dat er een speciaal Kruikenstadicoontje op je mobiele achtergrond komt te staan. Wanneer je in je browser de website bekijkt, kun je via ‘bookmark toevoegen’ en/of ‘zet in beginscherm’ (klik op de drie bolletjes en dan op vierkantje met pijltje omhoog erin) een snelkoppeling aanmaken.

Uiteraard blijven ook op de reguliere website alle evenementen te bekijken in de agenda.

Ga naar de webagenda

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?