Kruikentip: Carnavalskrakers

Gepubliceerd op Sunday 14 February 2021 14 February 2021

Carnaval zonder de gezelligheid in de stad, de polonaise met duizenden en de knuffels met andere Kruiken en Kruikinnen; ja, het wordt dit jaar heel anders. Maar carnaval is een gevoel en dat kunnen we ook vanuit thuis nog vieren. Of zoals Veul Gere het al zei; “niet samen, da’s apart..”

Wij gaan je iedere carnavalsdag van een Kruikentip voorzien, zodat jij je dag alsnog carnavalesk door kan komen. Van een overzicht van alle online evenementen, tot luistervoer in de vorm van podcasts en playlists vol krakers; je gaat ze iedere dag vanaf 11:11 op onze website en social media vinden!

De Kruikentip van vandaag: Carnavalskrakers

We hebben even twee playlists op Spotify gemaakt, zodat je genoeg voer voor je solonaise hebt. In deze playlist vind je een overzicht van de carnavalskrakers van 2021:

En in onze playlist van het Homepapa-pakket kan je een mix van oude en nieuwe hitjes vinden. 111 nummers natuurlijk, om in thema te blijven:

Deze playlists zet je natuurlijk op als je naar ’t Opstoetje kijkt. Vanaf 14:00 organiseert CV Tis Veur Mekoar dit ontzettende leuke evenement, zodat we toch nog een optocht in Kruikenstad hebben!

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…