Kyro werd elf op Elf-elf!

Gepubliceerd op Friday 13 November 2020 13 November 2020

Dit is Kyro. Kyro is geboren als unne échte Kruik. Al tien keer was hij jarig op Elf-elf!

Het enige dat hij wilde voor zijn elfde verjaardag, was naar Elf-elf gaan en de Prins van Kruikenstad ontmoeten. Zo graag, dat hij vorig jaar zelfs zei geen kinderfeestje te willen, als hij maar carnaval mocht vieren.

Helaas voor Kyro gooide corona roet in het eten. Juist in het jaar van zijn elfde verjaardag ging Elf-elf niet door en kon hij zijn elfde verjaardag niet vieren zoals hij hoopte.  Dit konden we natuurlijk niet laten gebeuren.

Daarom gingen Niels Pothof van de Commissie Jeugdzaken en Vincent Brouwers van de Commissie Hèrremenie naar Kyro om hem eens goed te verrassen op zijn elfde verjaardag. En dat is gelukt!

Op 11 november om 20.11 uur belden zij bij Kyro aan. Nietsvermoedend deed hij open -natuurlijk gekleed in zijn kiel- en kreeg een bak groen-oranje confetti over zich heen. Met open mond kreeg hij de felicitaties van de Carnavalsstichting Tilburg en staken Niels en Vincent hem een hart onder riem en wensten hem nog een geweldige verjaardag. Als klap op de vuurpijl kreeg hij het enige échte Homepapa-pakket om thuis, samen met zijn ouders, het groen-oranje vlammetje te laten branden.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?