Lekker carnavallen in Brabant? Neem gewoon de bus!

Gepubliceerd op Thursday 18 January 2018 18 January 2018

De Vastenavend in Krabbegat, de Brakkensliert in ut Kielegat, de Opstoet in Kruikenstad of Dweilen op Dinsdag in Oeteldonk; de bussen van Arriva staan tijdens carnaval klaar voor alle feestvierders! Met de passe-partout kunnen reizigers 5 dagen en/of nachten onbeperkt reizen met de bus voor € 12,50. Voor de reizigers die 1 dag gaan, is er een dalurendagkaartje verkrijgbaar voor € 6,22.

Extra nachtritten in de grote steden tijdens carnaval

Tijdens carnaval rijden er in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch extra nachtritten. Nieuw is dat er dit jaar ook in de nacht van vrijdag op zaterdag nachtritten zijn. Overdag zet Arriva op diverse lijnen extra bussen in. Daarnaast rijdt Arriva met een aantal lijnen in de regio een aangepaste dienstregeling vanwege afsluitingen van wegen door carnavalsoptochten.

Onbeperkt reizen

De passe-partout biedt gemak voor de reiziger. Hiermee kunnen zij namelijk de gehele carnaval, van vrijdag 9 t/m dinsdag 13 februari, onbeperkt reizen met de bussen van Arriva in Oost- en West-Brabant. De passe-partout kost €12,50 en is verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Arriva OV Servicepunten in Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, via de Arriva website, in de bus bij de chauffeur en bij wederverkopers op diverse plaatsen in Brabant. Tijdens carnaval zijn er ook nog passe-partouts en dalurendagkaartjes te koop bij de OV Servicepunten, in de bus bij de chauffeur en bij diverse wederverkopers. Kijk voor een overzicht van alle verkooppunten op www.arriva.nl/carnaval.

Nieuw: passe-partout Vastenavend Bergen op Zoom
Dit jaar is er ook een speciaal passe-partout voor de 3 Vastenavenden in Bergen op Zoom, voorafgaand aan het reguliere carnaval. Dit passe-partout kost € 11,00 en is geldig op de zaterdagen 20 januari, 27 januari en 3 februari (na 09.00 uur tot 05.00 uur in de aansluitende nacht). Het Vastenavend passe-partout is verkrijgbaar bij diverse wederverkopers in Bergen op Zoom en omgeving. Reizigers kijken voor de verkooppunten op www.arriva.nl/carnaval.

Kinderen gratis

Voor kleine piraten, tijgers en indianen zijn beide passe-partouts ook een goede optie, want twee kinderen in de leeftijd 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee met 1 volwassene. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee.

Cashloos betalen

Reizigers kunnen het passe-partout of een dalurendagkaartje ook in de bus kopen bij de chauffeur. Betalen is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk!

Meer informatie?

Reizigers kunnen voor meer informatie over de extra bussen, vervoerbewijzen en de aangepaste dienstregeling www.arriva.nl/carnaval raadplegen.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?