K.V. de Fènpruuvers en Carnavalsstichting Tilburg presenteren; het Leuterconcours!

Gepubliceerd op Thursday 17 December 2015 17 December 2015

Op zaterdag 9 januari organiseert K.V. de Fènpruuvers dit jaar voor de 42e keer het Leuterconcours van Kruikenstad waarbij gestreden wordt om de titel Opperleuterèr van Kruikenstad!

Het leuteren is een traditie waarbij vanuit een ton een typetje op een grappige manier de lokale actualiteit en personen op de hak neemt. De Opperleuterèr is het typetje dat dit op overtuigende wijze het beste kan.

Tijdens het Vurleuteren vindt de voorselectie voor deze wedstrijd plaats. Op zaterdag 19 december zijn geïnteresseerden van harte welkom in Café de Fijnproever, Bredaseweg 84, Tilburg, aanvang 20.00 uur. Van de deelnemers aan de voorselectie mogen maximaal 8 deelnemers door naar het Leuterconcours. De toegang voor het Vurleuteren is gratis.

Op zaterdag 9 januari 2016 wordt het Leuterconcours gehouden in het MIDI Theater. De middagvoorstelling begint om 13.30 uur en de avondvoorstelling om 20.00 uur. Het belooR weer een geweldig Leuterconcours te worden! Zin in een avondje lachen? Kom dan op 9 januari naar MIDI!

Kaartverkoop
Kaarten voor de middag- en avondvoorstelling zijn te koop op 20 december aanstaande, tussen 19.30 en 21.00 uur in café de Fijnproever, Bredaseweg 84 in Tilburg.
– Kaarten voor de avondvoorstelling kosten € 11,00 per stuk
– Kaarten voor de middagvoorstelling kosten € 7,50 per stuk.
– Kaarten voor de avondvoorstelling worden per maximaal 10 stuks per persoon verkocht. Reserveren van plaatsen en kaarten is niet mogelijk, betaling van kaarten alleen contant. Na deze voorverkoop zullen de kaarten vanaf 21 december digitaal worden aangeboden via www.kruikenstadkaarten.nl. Het entreebewijs voor de (matinee-)voorstelling geldt tevens als entreebewijs voor de prijsuitreiking na afloop van de avondvoorstelling.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?