Motto 2017: Goed ingezipt is half geschoore

Gepubliceerd op Tuesday 9 February 2016 9 February 2016

Geef jij in 2017 vorm aan carnaval in Kruikenstad?
Ontwerpwedstrijd voor creatievelingen met een groen-oranje hart

Bij Et Sebiet, de afsluiting van carnaval op dinsdagavond, heeft Prins Robèrt d’n Irste het motto voor het nieuwe carnavalsjaar bekend gemaakt. Een mooi moment waarmee voor veel carnavalsvierders de creatieve voorbereiding van het nieuwe jaar begint.

Het motto voor carnaval 2017 luidt:

Goed ingezipt is half geschoore

De uitleg van het motto voor 2017: een goed begin is het halve werk. Pak de zaken meteen voortvarend aan. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat de uitvoering op rolletjes loopt en dat je geniet van het eindresultaat.

Ontwerpwedstrijd embleem: deelname en inzenden

Het motto staat op een stadsembleem dat alle Kruiken en Kruikinnen gedurende het gehele carnavalsseizoen trots dragen. Jij krijgt de kans om dit embleem, wat het motto visueel uitdraagt, te ontwerpen. Wij dagen je uit om deel te nemen aan deze ontwerpwedstrijd. Je hebt tot 9 april 2016 de tijd om jouw inzending in te sturen. Uiterlijk 1 juni zal de prijswinnaar bekend gemaakt worden. Specificaties over het embleem en de manier van deelname worden zeer binnenkort op deze website bekend gemaakt.

Eeuwige roem als VIK

Als belangrijkste prijs bieden we jou eeuwige roem en naamsbekendheid. Het embleem wordt in een oplage van enkele duizenden gemaakt en gedragen door Kruiken en Kruikinnen voor en tijdens carnaval. Het embleem is bovendien een gewild collectorsitem en het is terug te vinden op de website en alle andere (sponsor-)uitingen in Kruikenstad.

Naast al deze eer ontvang je als winnaar een VIK-behandeling (Very Important Kruik) voor 2 personen op Elf-elf. Tijdens een officieel moment ontvang je het door jou ontworpen embleem als mooi aandenken. We zijn ontzettende benieuwd naar jouw enthousiaste en creatieve inbreng en hopen op veel inzendingen.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?