Muziekcommissie wordt Hèrremenie

Gepubliceerd op Wednesday 22 November 2017 22 November 2017

Na jaren de verbindende factor te zijn tussen de Carnavalsstichting Tilburg en alle aangesloten orkesten was het tijd voor de volgende stap.
De muziekcommissie krijgt nieuwe taken, verantwoordelijkheden en nu ook een nieuwe naam.

Commissie Hèrremenie

Zij vertegenwoordigen de CST naar de kapellen, verenigingen en het Kruikenpaar. En andersom vertegenwoordigen ze deze partijen naar de CST toe, dat doen ze met passie en liefde voor het Tilburgse carnaval.
De commissie is dus verantwoordelijk voor de “hèrremenie” tussen verenigingen, orkesten, kruikenpaar en alle overige contacten van de Carnavalsstichting Tilburg.
Verder verzorgen ze alle “hèrremeniekus” voor de diverse evenementen van het carnaval in Kruikenstad, zoals Elf-elf,  Waogeslouwe, Prinsebal en de beide Kruikenconcerten.

Proefblaoze:
Naast de faciliterende taak blijft de commissie  verantwoordelijk voor de organisatie van het Proefblaoze. Op de zaterdag voor carnaval trekken de kapellen van Kruikenstad door de binnenstad om de Kruiken en Kruikinnen alvast in de stemming te brengen voor carnaval.
Deze keer gaan ze het evenement groter maken door ook de verenigingen hierbij te betrekken.

Website:
Op de website houden ze de verenigings-, en orkestenpagina’s en agenda bij. Iedere vereniging of orkest kan bij hen alle gegevens aanleveren en zetten die dan op de website.

Daarnaast informeren ze ook het bestuur bij nieuwe inschrijvingen of afmeldingen van nieuwe of gestopte verenigingen en orkesten .

En tot slot houden ze de contributiebetalingen van verenigingen en orkesten aan de CST in de gaten.

“We zoeken nog commissieleden”
Klinkt bovenstaande bij jou ook als muziek in de oren? En wil jij ook de verbindende factor zijn die zorgt voor een goeie hèrremenie? Wil jij onderdeel zijn van deze commissie?
Stuur dan een mail met je gegevens naar herremenie@kruikenstad.nl en we nemen zsm contact met je op!

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…