Nieuw bestuur Carnavalsstiching Tilburg gekozen

Gepubliceerd op Friday 9 May 2014 9 May 2014

Tijdens de collegevergadering van 8 mei jongstleden is het nieuwe bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg gekozen en geïnstalleerd.

MBF_6730

Vlnr: Bart Kleintjes, Dennis Schoormans, Aart Beukers, Bram van Dun, Jean Thijs, Rob Kluyt en Ton van der Aa.

Twee bestuursleden (Paul Staps en Marcel van Gool) namen afscheid als bestuurslid. Paul was het afgelopen jaar voorzitter en Marcel was secretaris. De rol van Paul is overgenomen door Dennis Schoormans die vorig jaar nog penningmeester was. Zittend lid Bart Kleintjes heeft de functie van Marcel overgenomen. Komt er dus op neer dat er twee vacatures waren binnen het bestuur.

Als Penningmeester is er een uitstekende vervanger gevonden in de persoon van Rob Kluyt:

Rob KluytRob Kluyt (43) is dan misschien voor de Carnavalsstichting Tilburg een relatieve nieuwkomer. Maar als carnavalsvierder is Rob geen onbekende omdat hij namelijk met zijn vrienden in carnavalsband EKIEPANIEK (u weet wel van die rood/gele stickers en bekend om ‘hard en snel’) al sinds jaar en dag in Kruikenstad te vinden is. Nu EKIEPANIEK tijdelijk muzikaal op een wat lager pitje staat, kan Rob als penningmeester onze schatkist gaan bewaken.
Rob is vader van vier jonge kinderen Mayke, Milou, Jorrit en Jenthe en woont in Goirle. Hij is bestuursvoorzitter van Stichting Gijsje Eigenwijsje en van Stichting Het Vergeten Kind, kortom bestuurlijk gepokt en gemazeld. Rob is een ondernemend typ, die nu als zelfstandig strategisch adviseur grotere adviestrajecten in Brabant doet. Daarnaast is hij oprichter en aandeelhouder van landelijke adviesclub Robidus en runt hij samen met zijn vrouw Sandra de kinderkledingwinkel Bubbles & Bo in Goirle. Hij kijkt er naar uit om samen met z’n allen te gòn bombezjoere!

Als lid van het bestuur zal Ton van der Aa volgend jaar het bestuur compleet maken:
Ton van der AaTon van der Aa is een geboren en getogen Kruik met een rijk carnavalsverleden. Op 10-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste onderscheiding van Prins Jaap D’n Irste(1976). In 1987 begon zijn loopbaan binnen de Carnavalsstichting Tilburg als Lijfwacht onder de Prinsen Dimpel d’n Irste en Gé d’n Irste. Daarna was hij lid van de Raad van XI onder de Prinsen Louis d’n Irste en Gerard d’n Irste.
In diverse commissies heeft hij zitting gehad, zoals de commissie evenementen, de commissie fondsenwerving en hij was voorzitter van de jeugdcommissie.
Ton is daarnaast mede-oprichter van cv de Krentenbolioos; een vriendengroep die in 2015 voor de 29e keer samen carnaval viert. Zijn ambitie voor de komende jaren is de kwaliteit van het openbare carnaval in Kruikenstad in stand te houden en waar nodig aan te passen of te verbeteren met respect voor tradities. Verbinden is een belangrijke opdracht en het is een schitterende taak om met alle Kruiken en Kruikinnen een gezamelijk bruisend carnavalsfeest te organiseren.
In het dagelijks leven is Ton directeur van Swinkels Snackery & Backery , de producent van de lekkerste kaassouffle van Nederland: “de Souflesse”. Ton is vader van drie kinderen: Annefloor, Roos en Martijn en is getrouwd met Alies, lid van cv “de vereniging”.

We willen de vertrekkende bestuursleden zeer hartelijk danken voor hun inzet voor de Carnavalsstichting Tilburg en het voltallige bestuur succes wensen met hun nieuwe taak voor het komende carnavalsseizoen: Samen Kruikenstad op volle toeren laten Bombezjoere!

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?