Nieuwe Dokmardeurspakketten

Gepubliceerd op Wednesday 23 October 2019 23 October 2019

Na een prachtig jubileumjaar is het weer tijd vooruit te kijken. Samen met de vele vrijwilligers die Carnaval in Kruikenstad mogelijk maken, is het bestuur van de Carnavalsstichting TIlburg dan ook alweer druk bezig met de organisatie van het 56e openbaar carnavalsjaar. Dat zou niet mogelijk zijn zonder subsidies, het laagdrempelige, zakelijke Kruikennetwerk en de financiële steun van Dokmardeurs. Om uniformiteit, continuïteit, digitalisering en bovenal een ruimer en evenwichter pakket aan mogelijkheden te kunnen bieden, is voor de private sponsoring gekozen voor een nieuwe structuur.

Dokmardeurs

Private sponsors kunnen vanaf heden kiezen voor het reeds bestaande Kinderdokmardeurschap of de nieuwe Dokmardeurspakketten in Brons, Zilver en Goud. Voor ieder pakket geldt een verschillende Dokmardeursbijdrage en verschillende tegenprestaties, zoals kaarten voor het Irste Kruikenconcert en het gloednieuwe Kruikenontbijt voorafgaand aan d’n Opstoet. Meer informatie én mogelijkheid aan te melden is te vinden op de speciale Dokmardeurspagina.

Al Dokmardeur?

Onlangs hebben bestaande Dokmardeurs al een schrijven ontvangen met betrekking tot deze wijziging. Vragen hierover kunnen gesteld worden via dokmardeur@kruikenstad.nl.

Dokmardeurspakketten

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?