Nieuwjaarswens van de Prins

Gepubliceerd op Sunday 8 January 2017 8 January 2017

Beste Kruiken, lieve Kruikinnen,

Het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar binnenkort is het alweer carnaval. Mijn derde termijn als Prins van Kruikenstad verloopt voorspoedig: de tijd vliegt. En dat heeft alles te maken met onze goedgevulde agenda en de geweldige momenten die al achter ons liggen.

Elk weekend stappen we met veel plezier in de Prinsebus om evenementen, jubilea en andere feesten te bezoeken. Da’s genieten! Wat dat betreft volgen we het motto van dit jaar en zijn we voortvarend gestart: goed ingezipt is half geschoore!

Het lijkt alsof Elf-elf pas net voorbij is, maar het aftellen naar het splinternieuwe Zumme Zinge?!, Leuterconcours, Waogeslouwe, Kènderwaogeslouwe, Prinsebal, Proefblaoze, de Kruikenconcerten en carnaval is echt begonnen! Ik ben ontzettend trots op de vele vrijwilligers en commissies die al maandenlang druk zijn met de voorbereidingen voor deze evenementen en alle andere activiteiten tijdens carnaval.

En ik kijk vooral ontzettend uit naar het plezier dat we met alle Kruiken en Kruikinnen gaan hebben, want daar draait het allemaal om. De hele stad kleurt weer groen-oranje en we maken samen één groot feest. Hopelijk mag ik ook jou begroeten tijdens een van de mooie activiteiten die Kruikenstad rijk is!

Ik wens je een gezond en gelukkig 2017. Maak er samen met je dierbaren een mooi feest van!

Met carnavaleske groet,

Robèrt d’n Irste,
Prins van Kruikenstad

embleem-2016-2017

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?