Officieel YouTube kanaal van Kruikenstad gepresenteerd

Gepubliceerd op Saturday 4 January 2014 4 January 2014

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Met een druk op de knop heeft Prins Joost d’n Irste vanavond bij de opening van het Blèrconcours het officiële YouTube kanaal van de Carnavalsstichting geopend. Dit kanaal zal gebruikt worden als verzamelplaats van vele filmpjes die gemaakt worden tijdens caranaval.

Alle optredens Blèrconcours op YouTube

Daarnaast zal het YouTube kanaal gebruikt worden om op het Blèrconcours van volgend jaar een nieuwe categorie JoeTjoep te kunnen presenteren. Juist al die bands die niet de tijd of de middelen hebben om elk jaar mee te doen met het Blèrconcours, kunnen dan toch (letterlijk) een podium krijgen op dit leuke evenement. Ook de traditionele CD die gemaakt werd tijdens het Blèrconcours is komen te vervallen. Alle optredens staan vanaf nu op het YouTube kanaal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Carnaval in 2014

Dit kanaal is niet alleen in het leven geroepen om aan familie en vrienden te laten zien hoe leuk het wel niet was tijdens carnaval of de voorfeesten (al is het daar bij uitstek voor geschikt) maar vooral ook om aan onze (klein)kinderen te laten zien hoe ons carnaval anno 2014 en daarvoor er uit zag.

Heeft u dus nog mooie filmpjes van voorgaande jaren of van lang vervlogen tijden, willen wij u met klem vragen deze te mailen naar communicatie@kruikenstad.nl. Wij zorgen er dan voor dat dit uw filmpjes op het kanaal geplaatst worden. Abonneer u dus op hét kanaal van carnaval in Kruikenstad.

U kunt het youtube kanaal bereiken op de volgende manieren:
Ga naar www.youtube.nl en zoek op ‘kruikenstad kanaal’ óf U gaat naar http://www.youtube.com/user/kruikenstadkanaal[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…