Ongelooge waor?!: dit seizoen drie Kruikenconcerten

Gepubliceerd op Tuesday 13 November 2018 13 November 2018

We stuiteren nog na van afgelopen zondag. Elf-elf, de dag waarop we eindelijk wisten dat Prins Etienne en Adjudant Jean ons voorgaan in dit jubileum-seizoen. En om het feest nóg groter te maken… we zijn verheugd aan te kondigen dat er dit jaar drie Kruikenconcerten zijn. Niet alleen vanwege het jubileumjaar, ook om aan de grote vraag om tickets te kunnen voldoen. Er zijn concerten op dinsdag, woensdag en donderdag. Dokmardeurs ontvangen deze week per post informatie over de kaartverkoop, die exclusief voor Dokmardeurs is.

Het Kruikenconcert is een jaarlijks terugkerend concert waar diverse muziekstijlen, zoals klassiek en pop, elkaar ontmoeten. De concerten zijn vaak binnen enkele minuten uitverkocht en staan opnieuw garant voor de muzikale start van carnaval in Kruikenstad.

Het Kruikenconcertorkest neemt de Kruiken en Kruikinnen mee op een muzikale route van de prinsenouverture via fraaie klassieke melodieën en eigentijdse stoere beats richting de eindborrel van de avond. Diverse nieuwe en vertrouwde solisten treden tijdens de concerten op. Bevlogen muzikale talenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten zorgen voor de basis.

De special guest, tot het laatst geheim gehouden, maakt de avond compleet. In eerdere edities traden Marco Borsato, Guus Meeuwis, Roel van Velzen en Paul de Leeuw op als special guest.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?