Openbaar Elf-elf in Kruikenstad op de Heuvel

Gepubliceerd op Saturday 1 October 2022 1 October 2022

Kruikenstad is klaar om het nieuwe carnavalsseizoen af te trappen tijdens het grote Elf-elf feest! Dit jaar vinden de groen-oranje festiviteiten plaats op vrijdag 11 november op de Heuvel, het hart van Kruikenstad. Traditiegetrouw is het hoogtepunt van deze avond de bekendmaking van de nieuwe Prins van Kruikenstad en zijn/haar gevolg.

Openbaar Elf-elf
De kernboodschap van Carnavalsstichting Tilburg is ‘samen groen-oranje’. Alle Kruiken en Kruikinnen zijn dan ook van harte welkom om samen het feest op de Heuvel te vieren. Een ticket of stadsembleem is voor toegang tot het evenement niet nodig. Wil je jezelf wel verzekeren van een stadembleem én het openbaar Carnaval in Kruikenstad ondersteunen? Word dan Dokmardeur!

Programma
Het belooft een feestelijk programma te worden, gevuld met muzikale optredens en het echte groen-oranje gevoel. Het programma gaat op 11 november van start om 16.11 uur, vanaf 15.30 uur ben je welkom. Het officiële programma eindigt om 23.11 uur, waarna het feestje op de Heuvel tot 01.00 uur wordt overgenomen door de Kruikenkroegen.

Op een later moment maken we het complete programma bekend. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten!

Kwosse Begosse
Onder dit motto vieren we in 2023 carnaval in Kruikenstad. ‘Kwosse Begosse’ betekent: ‘Ik wou dat we weer begonnen’. Ieder jaar staan alle Kruiken en Kruikinnen natuurlijk weer te popelen om carnaval te vieren. Op 11 november gaan we dan, na een aantal sobere jaren, éindelijk weer van start!

 

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?