Prijsvraag Kruikenconcert

Gepubliceerd op Wednesday 27 January 2016 27 January 2016

Al jaren verkoopt het Kruikenconcert zichzelf uit. Vele Kruiken en Kruikinnen staan in de virtuele online rij om kaarten te bemachtigen voor dit prachtige evenement. Logisch, want ieder jaar weten de muzikanten er weer een waar spektakel van te maken voor de oren en ogen.

Twee kaarten te winnen
Dit jaar hebben we twee kaarten welke we als prijs gaan aanbieden. Iedereen heeft zo toch een kansje om erbij te zijn. Het zijn daarbij ook nog eens uitmuntende plekken; in de loge rechts voor het Irste Kruikenconcert! Een perfecte plaats voor de échte Kruik of Kruikin.

Wat moet je doen?
Het thema van het Kruikenconcert is dit jaar “In ieder stadje…”. Daarom zijn we op zoek naar de meest originele foto van jou/je partner/je huisdier/een standbeeld/etc. met de groen-oranje sjaal op jouw favoriete/absurde plek in Kruikenstad OF de meest favoriete/absurde plek in een ander stadje op de wereld (hoeft niet eens in Nederland te zijn). Geef daarbij een korte beschrijving waarom juist deze plek en wat we zien.

giel in australie
Hier een voorbeeld: Giel heeft z’n sjaal en muts meegenomen naar Australië.

Meedoen en bekendmaking
Insturen kan per e-mail naar communicatie@kruikenstad.nl (let op de grootte van het bestand: we zullen een verzameling van foto’s online zetten), of je kunt de foto met toelichting plaatsen onder het Facebookbericht dat we over deze prijsvraag plaatsen.

Zondag 31-1 wordt door ons onder de inzendingen een winnaar gekozen en maandag bekend gemaakt. Uiteraard kan over de uitslag niet worden gecorrespondeerd.

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?