Prins Knet d’n Irste trots op zijn persoonlijke onderscheiding!

Gepubliceerd op Monday 6 January 2020 6 January 2020

Uit handen van Hofcreateur Lieke Bogaert ontving Prins Knet d’n Irste zijn persoonlijke onderscheiding. Naast de onderschaajing Eerste klas versierd (zie foto), zijn er de onderschaajingen Eerste klas en Twidde klas.

Grafisch ontwerper Lieke Bogaert is sinds een aantal jaren verantwoordelijk voor de huisstijl en identiteit van de Carnavalsstichting Tilburg. Dit jaar heeft ze voor de eerste keer de persoonlijke onderscheiding van de Prins vormgegeven. “Een geweldige eer om dat te mogen doen”, aldus Lieke, die al in een vroeg stadium met de toen nog ‘aanstaande’ Prins overleg had over de uitvoering.

“Nadrukkelijk is gekozen voor de diamantvorm (o.a. refererend aan de studententijd van de Prins én met een knipoog naar het voorbije lustrumjaar), voor opvallende groen-oranje accenten en voor persoonlijke details. O.a. zijn er kleine beeltenissen van zijn vrouw en jonge dochters en van het Ronde Tafel logo. Daarnaast moest de onderscheiding shinen”.

Prins Knet toonde zich zeer tevreden over het resultaat. Bij Carnavaleske gelegenheden, bezoeken en evenementen zal hij zijn onderscheiding met grote trots uitreiken!

 

 

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?