Robbie van den Broek nieuwe bestuurslid

Gepubliceerd op Thursday 17 May 2018 17 May 2018

Op woensdag 16 mei stemde de vergadering van het College der Schrobbelèrs en Duvelèrs in met de installatie van een nieuw bestuur. Dit gebeurde nadat Ton Gimbrère als bestuurslid werd bedankt voor zijn inzet van de afgelopen twee jaar. Ruim twintig jaar geleden was hij als eens bestuurslid. Ton benadrukte het plezier dat hij de laatste twee jaar opnieuw als bestuurslid heeft ervaren. “Ik ben bij heel wat groepen aangesloten, maar de Carnavalsstichting Tilburg is toch echt één van de leukste clubs om deel van uit te maken.”

Robbie van den Broek is het nieuwe bestuurslid dat de komende jaren aan het roer staat van de CST.

Het bestuur is als volgt samengesteld: Freek Verhaaf (voorzitter), Tijmen Bergen (secretaris), Mark Lenaerts (penningmeester), Patrick Dewez (bestuurslid, vice-voorzitter), Sven Mommers (bestuurslid), Eduard Verschuuren (bestuurslid), Robbie van den Broek (bestuurslid),

We wensen het bestuur veel succes toe in het lustrumjaar!

Over Robbie van den Broek
Na drie mooie jaren bij de Raad van Elf van Kruikenstad ruilt deze echte kruik zijn plaatsje in Prinsebus om voor een plaats in de mooie zwarte limo. Robbie is ondertussen alweer jaren actief voor de Carnavalsstichting en betrokken bij verschillende andere Tilburgse evenementen. Deze Kruikenzeiker is vader van drie stoere Kruiken en getrouwd met Rinette van Veul Sjaans! Robbie werkt vanuit een spiksplinternieuw kantoor aan de Piushaven als accountmanager bij T&W Tilburg. Hij helpt je graag met al je financiële en verzekeringsvraagstukken.

Anderen lazen ook:

Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?
Het motto van carnaval in Kruikenstad 2025 is…