Schrijf je in voor de Kènderstoet

Gepubliceerd op Tuesday 14 January 2014 14 January 2014

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat is er nu leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes carnaval te vieren in het centrum van Kruikenstad? Ben jij tussen de 4 en 15 jaar, dan organiseren wij speciaal voor jou de Kènderstoet, op dinsdagmiddag 4 maart 2014.

Online inschrijven

Neem samen met je vriendjes, vriendinnetjes, klas of carnavalsvereniging deel aan deze gezellige optocht door de straten van Kruikenstad. Laat zien hoe creatief jullie zijn, maak iets moois of ga gek verkleed, je maakt namelijk kans op mooie prijzen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Deelnemen aan de Kènderstoet

Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan de Kènderstoet. Alleen, maar ook met je hele klas of (sport)vereniging. Inschrijven kan daarom ook in verschillende categorieën:

Allêenig: 1gekostumeerd kind
Meej zen tweeje: 2 gekostumeerde kinderen
Minitroepe: 3 t/m 5 gekostumeerde kinderen
Klèèn troepe: 6 t/m 8 gekostumeerde kinderen
Grôote troepe: 9 t/m 12 gekostumeerde kinderen
Knòtsgrôote troepe: 13 of meer gekostumeerde kinderen.

* In alle categorieën mag je meedoen met of zonder voertuig.

Op de Heuvel zal de officiële prijsuitreiking gehouden worden. Daarna kun je gezellig met je ouders, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes verder feesten op vele locaties in het centrum van Kruikenstad. Ga bijvoorbeeld naar de springkussens op het ‘Dreumesfist’ of dansen op muziek van leuke artiesten tijdens het ‘Boeliekroeliefist’.

Schrijf je nu online in als deelnemer aan de Kènderstoet! Het reglement zal per inschrijving worden toegestuurd, als mede de verdere informatie voor deelname aan dit evenement. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, laat dit ons weten via e-mail: jeugdzaken@kruikenstad.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Anderen lazen ook:

Wijzigingen in het bestuur van Carnavalsstichting Tilburg
Ontwerp jij het stadsembleem voor carnaval 2025?